Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
2 apr 2011 702 vizualizări
2.400 litri de vin fara acte de provenienta

Politistii din Panciu au descoperit un transport ilegal de vin. Joi, oamenii legii l-au oprit in trafic pe Marian D., 53 ani, din comuna Malu judetul Giurgiu. Acesta transporta cu o masina marca Fiat cantitatea de 2.400 l vin alb, fara a detine documente legale de provenienta. Pentru cantitatea de vin soferul nu a putut prezenta documente de insotire. Lucratorii de la Directia Agricola au prelevat probe de vin. Produsele au fost predate in custodia persoanei depistate, cu mentiunea ca nu are dreptul de a le comercializa, modifica sau altera pina la finalizarea analizelor. (D. C.)


Bataie intre soti pe marginea ulitei


Doi soti din comuna Valea Sarii s-au luat la bataie, chiar pe strada. Conflictul s-a terminat prost pentru barbat, care a cazut pe marginea drumului si s-a lovit la cap. Politistii au stabilit ca Ion E., 63 ani, a plecat joi dimineata, impreuna cu un ziler, la munca. Dupa program, cei doi s-au incalzit cu mai multe paharele. întrucit nu s-a intors acasa, sotia barbatului a mers dupa el, intilnindu-se cu amicii de pahar pe strada. între cei doi soti a avut loc o altercatie in urma careia Ion E. s-a dezechilibrat si s-a lovit cu capul de asfalt. Barbatul a fost transportat la Spitalul Vidra si ulterior la Spitalul Mare, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral inchis. (D. C.)


Spre casa, in stare de ebrietate


Un sofer din Tifesti a petrecut joi seara in oras si apoi a plecat cu masina spre casa. Drumul sau s-a oprit pe bulevardul Independentei, unde a fost oprit de un echipaj de la politia rutiera. Vasile C., 46 ani, a fost gasit cu o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatului i-a fost retinut permisul si este cercetat pentru conducere sub influenta alcoolului. (D. C.)


40 de hectare de vegetatie s-au facut scrum


Curatenia de primavara aprinde cimpurile judetului. Pompierii militari au trebuit sa intervina pe raza comunelor Cimpineanca si Vinatori pentru lichidarea a doua arderi necontrolate de vegetatie uscata. In urma acestor arderi a ars vegetatia pe o suprafata totala de circa 40 ha. Si o plantatie de vita de vie din Cimpineanca a luat foc. în urma incendiului au ars 300 butuci pe o suprafata de 1.000 mp. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un foc deschis in spatii deschise. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.