Ultima oră

ESENTIAL:Ce spun liderii de sindicat despre flagrantul lui Marius Petcu

Ziarul de Vrancea
24 mar 2011 577 vizualizări
Preşedintele CNSLR Frătia Marius Petcu este în acest moment audiat la DNA. Liderul de sindicat a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 40.000 de euro. Colegii sindicalisti se declară socati de întămplare. "Mă asteptam la orice pentru liderii care s-au făcut vocali", a spus Ioan Pisc.

"Este un soc pentru mine cand se spune că a fost prins in flagrant. A fost un coleg bun Marius Petcu. Nu inteleg de ce e nevoie de audieri. Mă asteptam la orice pentru liderii care s-au făcut vocali. Nu as fi crezut că Marius Petcu ar fi putut face asa ceva. Ne-am manifestat nemultumirile fată de actualul guvern. Ne asteptam la orice. Nu cred că Marius Petcu ar fi putut face asa ceva, dar dacă se poate dovedi inseamnă că ceva nu e regulă", a declarat Ioan Pisc, lider sindical.


Si liderul Alma Mater, Anton Hadăr, este surprins de flagrant. "Mă surprinde mai ales că Petcu stia că e atentia organelor care ne urmăresc si cred că a făcut o mare greseală. Mie nu imi e teama de nimic, sunt un om corect. Cred că Petcu trebuia să fie atent. îmi e si mie teamă de inscenări. Dar oricine greseste trebuie să plătească, nu stiu care e adevărul. Cred că trebuia să fie atent mai ales ca era in vizor", a declarat Anton Hadăr, presedintele Alma Mater.


întrebat dacă aparitia scandalului in care este implicat Marius Petcu are rolul de a distrage atentia de la un alt scandal, cel legat de Bercea Mondial si Mircea Băsescu, liderul Sex Lex, Vasile Marica, a spus la Antena 3 că nu vrea să facă speculatii si că, in această perioadă, si el, si Petcu, ºi Băsescu, sunt "in defensivă".


Vasile Lincu, presedintele Pro Lex, a spus la Antena 3 că liderii care se dedau la astfel de actiuni nu sunt liderii corecti de sindicat. "Un lider de sindicat care vede interesele membrilor este o persoană incomodă in fata institutiilor, inclusiv in fata Guvernului", a mai spus Vasile Lincu.


Liderul sindical Marius Petcu este audiat de DNA după ce a fost prins in flagrant luand mită 40.000 de euro.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.