Ultima oră

Politia nu mai danseaza la bal, dar se intilneste la dineu

Ziarul de Vrancea
24 mar 2011 1864 vizualizări
Masa si felicitarile se dau la Restaurantul Zimbru

Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea va organiza vineri un dineu oficial la care vor fi invitati toti sefii de institutii din Vrancea, dar si reprezentanti de la Prefectura, Consiliul Judetean si Primarie. Festivitatea este organizata pentru al doilea an la rind, dupa ce in 2010 politistii s-au intilnit cu oficialitatile locale la Restaurantul "Zimbru". Si in acest an, dineul va avea loc tot aici, dar va fi afectat de criza. In schimb, Balul Politistilor, care se organiza in anii trecuti cu ocazia Zilei Politiei Romane, nu va mai avea loc in acest an. Ultimul bal a fost organizat in 2008, cind politistii au platit o suma de bani pentru a se distra alaturi de sotii si colegi. Tot pentru vineri au fost programate si manifestarile oficiale dedicate Zilei Politiei. Atunci vor fi anuntate toate avansarile in grad. La sedinta de vineri sint asteptati prefectul Ion Oprea si presedintele CJ, Marian Oprisan. Anul trecut, Oprisan nu a scapat ocazia sa tina un discurs politistilor si sa-i traga de urechi pentru ca... mesteca guma. Totodata, in cadrul actiunilor de vineri vor fi anuntate premiile la competitiile sportive. Seful Politiei municipiului Focsani, comisarul Gicu Avasiloaie, va propune infiintarea unei noi asociatii sportive. "In prezent asociatia sportiva se numeste Dinamo Focsani si este condusa de un stelist, Gabi Stefanescu. Pentru a nu mai avea probleme legate de numele echipelor de fotbal, voi propune infiintarea Asociatiei Sportive a Politistilor Vrinceni. Sper sa avem sustinerea tuturor pentru acest proiect", ne-a spus Avasiloaie. (Dan CHIRIAC)

caseta


Ziaristii au ochit tintele Politiei


Ziaristii au avut ocazia ieri sa traga la tintele politistilor, care au organizat "Cupa la tir", in cinstea zilei de 25 martie, cind oamenii legii isi serbeaza ziua. Reprezentantii mass-media si-au incercat puterile cu pistolul Glock, avind la dispozitie cinci incercari pentru a obtine un punctaj cit mai mare. In urma intrecerii, clasamentul se prezinta astfel: Condrea Tiberiu - I, Octavian Nica "" II, Emil Grosu "" III. Si fetele au reusit sa nimereasca tintele astfel: Ana Manolachi si Mihaela Condrea s-au clasat pe locul I si Madalina Burlan pe locul al II-lea. La concursul de tragere au participat si rezervistii, dar si politistii in activitate. Anul acesta, politistii din Focsani au reusit sa ii surclaseze pe "mascati": insp. Costel Hanganu, biroul de investigatii criminale, Politia municipiului Focsani "" I, ag. pr. Ionel Nita, serviciul de interventie rapida - II, ag. sef Ionel Dinu, serviciul de interventie rapida - III si scms. Costel Enache, sef birou investigatii criminale "" Politia municipiului Adjud "" III. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739419 zile, 13 ore, 42 minute, 30 secunde
Politia danseaza cum vor oamenii politici si minunatii oameni de afaceri.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.