Ultima oră

POLITICA: Antonescu:Voi colabora cu Dan Voiculescu atăta timp căt alianta PNL-PC va fi respectată

Ziarul de Vrancea
11 mar 2011 418 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, că va colabora cu PC si cu Dan Voiculescu atăta vreme căt Alianta PNL-PC va fi respectată de ambele părti, subliniind că nu se va lăsa victima propagandei lui Traian Băsescu.

Antonescu a explicat pozitia PNL fată de verdictul înalte Curti de Casatie si Justitie in cazul presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu.


"Din punctul meu de vedere, lucrurile nu au mers din 1990 cum as fi vrut eu si nu sunt dispus azi nici să fac pe prostul si nici să mă las victima propagandei unui om care nu a clarificat raporturile sale cu Securitatea nici măcar cat le-a clarificat CNSAS in ce-l priveste pe Dan Voiculescu. Am făcut cu votul, cu sustinerea si in numele PNL o aliantă politică cu PC al cărui presedinte de onoare e Dan Voiculescu si cu PSD al cărui presedinte de onoare e Ion Iliescu. (...) Nu am ipocrizia pe care văd că o au tot felul de anticomunisti recenti si antisecuristi partiali in aceste zile. Voi duce si voi respecta această intelegere, voi colabora cu PC in intregimea sa, inclusiv cu Dan Voiculescu atata vreme cat elementele acestei intelegeri politice si proiectele politice ale acestei aliante vor fi ale acestei aliante vor fi respectate de fiecare dintre părti", a subliniat liberalul.


Dan Voiculescu a făcut politie politică, a decis, joi, irevocabil înalta Curte de Casatie si Justitie (îCCJ), care a respins recursul senatorului impotriva hotărarii din februarie 2010 a Curtii de Apel Bucuresti prin care a fost mentinut verdictul dat de CNSAS in 2006 in acest sens.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.