Ultima oră

LIFE:Diaconescu, despre Pepe si Oana: Telenovelă. Bahmuteanu si Prigoană s-au recăsătorit de patru ori

Ziarul de Vrancea
10 mar 2011 538 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Dan Diaconescu nu crede că Oana Zăvoranu a divortat pentru a obtine everea mamei sale: "Ea vrea averea pentru a se face dreptate.Oana căstiga, cel putin la OTV, în jur 15.000 de euro pe lună".

"îi cunosc atat de bine si de foarte multi ani, incat nu imi vine să cred că ei pot divorta doar dintr-un asemenea motiv. Stiti bine că acum 7-8 ani, mama Oanei spunea in direct că ii dă tot ce vrea, magazine, bani, avere, cu conditia să scape de Pepe. La vremea respectivă, chiar eu ii sfătuiam pe cei doi să facă un divort de fatadă. Stiu că ii reprosa tot timpul originea, că ar fi fiul lui Ion Talent si nu ar fi dintr-o familie foarte bună si că fata ei merită ceva mult mai bun. Pană la urmă, inteleg că nici mama Oanei nu mai vrea să ii dea averea, chiar dacă ea ar divorta de Pepe. S-ar putea ca motivele divortului să fie altele, necunoscute. Oricum totul este ca intr-o telenovelă. Si-asa visul secret al Oanei era să joace in propria telenovelă, una despre viata ei. Oana este o mare artistă", a spus Diaconescu la Realitatea TV.


Patronul OTV a mai sustinut că Pepe si Oana sunt unii dintre cei mai bogati tineri ai Romaniei: "Eu nu cred că Oana are nevoie de averea mamei sale. Ea vrea averea pentru a se face dreptate. Oana castiga, cel putin la OTV, in jur 15.000 de euro pe lună. La celelalte televiziuni, a avut sume de acest gen sau poate chiar mai mari. Cat a lucrat la OTV, Pepe a avut cel mai mare salariu din istoria audiovizualului romanesc. Tinerii ăstia castigă sute de mii de euro pe an. Au zece ani de carieră in spate. Sunt multimilionari in euro, fiecare dintre ei".


Dan Diaconescu crede că cei doi ar putea să se impace, dand ca exemplu cazul Prigoană-Bahmuteanu: "Eu am mai avut asemenea cazuri in emieiunea mea. Bahmuteanu si Prigoană au divortat si s-au recăsătorit de patru ori. Silviu Prigoană venea la mine si imi spunea despre Adriana lucruri groaznice, mă ruga să o indepărtez din OTV, avea o emisiune la OTV".


Diaconescu crede că cei doi s-ar impăca dacă Oana ar anunta că este insărcinată: "Cred că acest copil ii lipsea lui Pepe. Dacă Oana l-ar anunta maine că e deja insărcinată cu el, cred că s-ar recăsători".



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.