Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
9 mar 2011 548 vizualizări
Racoasa: Bataie in luna lui Marte

Un barbat din Racoasa a intrat in atentia politistilor din Panciu dupa ce si-a batut sotia. Oamenii legii au fost sesizati luni ca Violeta N., de 41 ani, a fost victima unei agresiuni comisa de sotul sau, Liviu N.. Scandalul ar fi pornit din cauza bauturii. Cercetarile sint continuate, iar barbatul s-a ales cu dosar penal. (R. M.)


Focsani: Femeie supraponderala scoasa din casa de pompieri


Cadrele medicale de la Ambulanta le-au cerut ajutorul pompierilor pentru ca nu au reusit sa transporte o pacienta la ambulanta din cauza greutatii acesteia. Garda de Interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani a intervenit cu o autospeciala pe str. Constructorului pentru a asigura transportul Valentinei S., supraponderala. Aceasta a fost coborita de la etajul IV la ambulanta si mai apoi a fost transferata la Spitalul din Focsani. (R. M.)


Focsani: Regrete tardive dupa ce s-a urcat baut la volan


Un barbat de 50 de ani din Focsani este inculpat intr-un dosar la regimul circulatiei dupa ce, pe 25 octombrie a fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere. Constantin Rosca se afla la volan si, dupa ce a fost testat cu aparatul etilotest, a mers pentru recoltarea probelor biologice. Buletinul de analiza a indicat o valoare de 1,5 grame la mie, motiv pentru care Rosca a fost trimis in judecata. Barbatul a recunoscut fapta si le-a spus procurorilor ca o regreta. Focsaneanul nu a precizat ce bauturi alcoolice a consumat si ce anume l-a determinat sa urce la volan. (G. S.)


Mascatii au descins ieri la Bolotesti


Politistii din Focsani si Ciorasti au mers descins in mai multe locatii in cautarea mai multor bunuri furate. O intervenetie in forta a avut loc ieri sI in comuna Bolotesti, unde mascatii au calcat trei locatii, in cautarea unor bunuri furate din locuinte. La Ciorasti s-au desfasurat alte trei perchezitii domiciliare, ocazie cu care au fost descoperite mai multe bunuri furate dintr-o casa si o societate comerciala din comuna. Valoarea bunurilor s-a ridicat la aproximativ 2.500 de lei, acestea fiind predate de politisti persoanelor vatamate. Hotii care au pus pe jar politistii sint doi adolescenti, S. M., de 16 ani, din comuna Movila, judetul Ialomita, si Alin M. care a implinit ieri 18 ani. Oamenii legii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.