Ultima oră

LIFE: Tribunalul Bucuresti: Fiica sotilor Monica si Irinel Columbeanu ramane in custodia tatalui

Ziarul de Vrancea
4 mar 2011 498 vizualizări
Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, vineri, ca Irina Columbeanu (4 ani) sa ramana in custodia tatalui sau, decizia fiind una temporara, pana la pronuntarea divortului. Aceeasi hotarare fusese luata, la inceputul acestei saptamani, de Judecatoria Buftea, insa Monica Columbeanu a contestat decizia de atunci.

Vineri, cu cateva ore inaintea pronuntarii hotararii magistratilor, Irinel Columbeanu a postat pe Youtube un clip in care fetita sa povesteste ca ar fi fost batuta de mama ei, Monica Columbeanu.


Monica Columbeanu a inaintat, saptamana trecuta, cererea de divort la Judecatoria Buftea, dupa aproape 5 ani de la casatoria cu omul de afaceri.


de Alina Neagu HotNews.ro


Irina rămane cu tatăl ei, Irinel Columbeanu


Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis vineri ca Irina să rămană in custodia tatălui ei, Irinel Columbeanu. Instanta a judecat solicitarea Monicăi Columbeanu de a-i fi incredintat copilul in varstă de patru ani, după ce Judecătoria Buftea a hotărat luni ca Irina să rămană in grija tatălui pană la finalizarea divortului.



Magistratii au considerat ca fiind nejustificată cererea Monicăi Columbeanu si au decis că nu pot acorda temporar Monicăi custodia Irinei, pentru că ar reprezenta un stres in plus pentru copil.


Judecătoria Buftea a decis luni că Irina va rămane in custodia temporară a tatălui, pană la pronuntarea divotului, dar decizia poate fi atacată cu recurs de Monica Columbeanu.


Cererea de divort a fost inaintată de Monica Columbeanu, la Judecătoria Buftea.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.