Ultima oră

Kangoo jumps, reclamate la OPC si DSP

Sorin Tudose
4 mar 2011 2009 vizualizări
Comisarii de la Protectia Consumatorilor au primit zilele trecute o reclamatie care la prima vedere poate parea de tot hazul.

Un grup de locatari cu urechi sensibile din Focsani au reclamat ca au ajuns la capatul rabdarii din cauza unei sali de fitness mult prea zgomotoasa. In sala respectiva, clientii fac tot felul de exercitii purtind ghete cu arcuri in picioare "" kangoo jumps si, cum unitatea se afla la etaj, cei de jos nu mai suporta zgomotul. Acesta este atit de puternic incit se aude chiar si la etajele superioare, fapt ce ii scoate pe vecini din minti. Acestia vor ca ghetele cu arcuri sa nu mai fie folosite de clienti pentru ca le perturba linistea. Asta chiar daca metoda de intretinere corporala este foarte apreciata in special de doamnele pasionate de silueta. "Noi am primit reclamatia, este intemeiata, dar nu este de competenta noastra. Am redirectionat-o catre Directia de Sanatate Publica pentru a face masuratori privind nivelul zgomotului", a declarat Mirela Bizna, comisar sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Vrancea. Se pare ca sub sala de fitness este un restaurant, iar clientii acestuia sint deranjati si ei de zgomotul produs de ghetele "buclucase". Reprezentantii DSP spun ca urmeaza sa "audieze" speta si sa dispuna masuri. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.