Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
3 mar 2011 764 vizualizări
Mini-Stiri

"Moartea din Carpati", proces pe 16 martie la Panciu


Judecatoria Panciu a stabilit primul termen al procesului luptatorului K 1, Catalin Morosanu, cu Politia Vrancea. Pe 16 martie, "Moartea din Carpati" ar putea obtine anularea procesului verbal de contraventie intocmit de politistii rutieri in 2009. Morosanu a cerut anularea procesului verbal completat cu greseli de politisti. Conform legii, orice proces verbal care nu are toate datele de identitate ale contravenientului este declarat nul. In vara lui 2009, autoturismul cu numarul B-76-KVC a fost prins la Calimanesti circulind cu 123 km/h, pe un drum cu limitare de 50km/h. Ulterior, Morosanu a primit o amenda de 540 lei, 9 puncte penalizare si suspendarea permisului pentru 90 de zile. Luptatorul a spus ca la volan se afla un coleg de la Clubul "Scorpions". (D. C.)


Focsani: L-a batut pe cel pe care-l lovise cu masina


Nervii prost tinuti in friu l-au "incaltat" cu dosar penal. Este cazul lui Gabriel Toader de 30 de ani din Marasesti, trimis in judecata pentru lovire si alte violente. Conform procurorilor, tinarul se afla in zona Spitalului Judetean din Focsani, moment in care a luat pe capota un pieton care traversa neregulamentar. Dupa ce l-a claxonat, pietonul l-a injurat si i-a lovit cu piciorul bara din fata. In discutia care a urmat, Toader nu si-a mai stapinit nervii si l-a lovit peste fata pe pietonul recalcitrant, care a avut nevoie de aproape 24 de zile de ingrijiri medicale. (G. S.)


Nereju: Au furat chiar si covoarele de pe jos


Casa unui vecin a fost un prilej bun de a face un ban necinstit pentru doi localnici din Nereju. Andrei Mereuta, 36 ani, si minorul Neculai A., 17 ani, ambii din Nereju, au fost trimisi in judecata pentru furt calificat, respectiv pentru tainuire. Mereuta a fost cel care, in noaptea de 22 ianuarie, prin fortarea unui geam, a patruns intr-o locuinta de unde a furat obiecte casnice, imbracaminte si incaltaminte de 1.000 euro. Hainele, dar si niste covoare au fost gasite la domiciliul minorului. Cei doi au recunoscut faptele, iar prejudiciul ramas de recuperat este de 700 euro. Ambii sint arestati preventiv. (G. S.)


Pompierii au dat jos turturii de la gradinita


Pompierii au mers marti la o gradinita din Focsani pentru a degaja turturii de la acoperis. Apelul primit in jurul orei 12.00 anunta ca pe acoperisul Gradinitei nr. 6 s-au format sageti din gheata ce pun in pericol siguranta copiilor. La fata locului s-a deplasat Garda de Interventie cu o autospeciala si trei subofiteri care au intervenit pentru indepartarea turturilor. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.