Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
2 mar 2011 1131 vizualizări
Turturii au devenit un adevarat pericol pentru trecatori

Pompierii au dat jos turturii gigant de pe blocuri


Sagetile de gheata au devenit un adevarat pericol pentru pietoni. Din cauza gerului napraznic din ultimele zile la acoperisurile blocurilor s-au format turturi mari si de 1,5 metri care pun in pericol vietile focsanenilor. Asa se face ca tot mai multe persoane au inceput sa le solicite ajutorul lucratorilor ISU pentru a distruge pericolele ce vin de sus. Oamenii ingrijorati ca bucatile de gheata s-ar putea desprinde si ar putea rani trecatorii sau avaria masinile parcate in zona, au sunat la 112 si au anuntat ca pe acoperisurile unor blocuri din Focsani si Adjud s-au format turturi de gheata. Dupa ce au asigurat zona, pompierii au degajat turturii, insa nu se poate spune ca pericolul a fost eliminat. Nu este pentru prima data in aceasta iarna cind pompierii au intervenit pentru indepartarea turturilor. (R. MANOLACHE)


Girboiu ramine cu condamnare pentru ultraj


Judecatorii Curtii de Apel de la Galati au considerat ca recursul declarat de omul de afaceri impotriva sentintei Tribunalului Vrancea este nefondat, motiv pentru care au respins cererea. Astfel, Gheorghe Girboiu ramine cu o condamnare definitiva de sase luni cu suspendare pentru fapta comisa in toamna anului 2008. La un control de rutina, Girboiu a fost oprit la popasul Bachus de agentul Catalin Vatra, nimeni altul decit fiul primarului de la Gugesti. Politistul i-a solicitat documentele insa Girboiu a refuzat si a demarat in tromba, moment in care l-a acrosat cu oglinda laterala pe agent, pe care l-a tirit citiva metri, conform rechizitoriului. Agentul a folosit pistolul si a tras doua focuri de avertizare in plan vertical, insa Gheorghe Girboiu a fost oprit de un alt echipaj abia la Golesti. Prima instanta l-a achitat pe Girboiu, iar la apelul declarat de Parchet, Tribunalul Vrancea l-a declarat vinovat. Conform deciziei date de Tribunal, Girboiu va trebui sa achite si suma de 3.500 lei catre partea vatamata in contul daunelor morale. (G. SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.