Ultima oră

POLITICA:Kelemen Hunor, noul presedinte al UDMR, are o iubită de la PSD

Ziarul de Vrancea
28 feb 2011 878 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net care invoca informatii publicate de catre citodianul Puterea in mediul politic, de ceva timp, circulă informatia neconfirmată încă oficial, că proaspătul presedinte UDMR, Kelemen Hunor, trăieste de mai multă vreme o poveste de dragoste cu deputata PSD Carmen Moldovan.

Despre relatia personală dintre cei doi deputati care, din punct de vedere politic sunt adversari, s-a vorbit foarte mult, atat in PSD, cat si in UMDR, pe holuri si pe la colturi. Ambii necăsătoriti, Hunor si Moldovan au fost extrem de discreti in relatia lor si nu s-au afisat niciodată impreună si nici nu au vorbit despre acest lucru.


Contactată telefonic de "Puterea", Carmen Moldovan a refuzat să comenteze subiectul: "Nu comentez, este vorba despre viata mea privată. Consider că viata mea persoanlă nu interesează pe nimeni".


Cine este Carmen Moldovan?


Carmen Moldovan are 41 de ani si este deputat PSD de Buzău. A absolvit facultatea de drept. Ea a lucrat ca ziarist si s-a inscris in PSD in 1999. în martie anul trecut ea a demisionat din PSD si s-a alăturat grupului independentilor din Camera Deputatilor, condus de Gabriel Oprea, pe fondul unor neintelegeri cu liderul organizatiei judetene Buzău Ion Vasile. UNPR anunta atunci că Moldovan va fi numită purtător de cuvant, dar acest lucru nu s-a mai intamplat.


La aproximativ două luni, in mai 2010, Carmen Moldovan s-a intors in PSD, după ce conducerea social-democrată l-a revocat din functia de preºedinte de organizatie pe Ion Vasile.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.