Ultima oră

Tirg de martisoare pentru copiii defavorizati

Sorin Tudose
26 feb 2011 664 vizualizări
Toti iubitorii de lectura, dar nu numai sint asteptati incepind de miercuri, 2 martie la BibliotecaJudeteana Duiliu Zamfirescu de unde vor putea achizitiona martisoare si felicitari realizate manual de copii.

In ciuda iernii care nu vrea sa isi mai ridice haina de omat de pe noi, bibliotecarii impreuna cu profesoara Carmen Carp, initiatoarea proiectului "Sa daruim Primavara!" si-au propus sa marcheze venirea primaverii prin acest "tirg" de martisoare cu scop caritabil. Asadar, toate fondurile care se vor stringe in urma proiectului vor fi donate Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Mihalceni. Proiectul si-a gasit multi sustinatori in rindul copiilor si al tinerilor la care au participat peste zece unitati de invatamint. "Consideram ca Anul European al Voluntariatului "" 2011 este un bun prilej pentru implicarea bibliotecii alaturi de cadre didactice, scolari si prescolari in acest proiect, care la nivel de comunitate incearca sa aduca in centrul atentiei copiii defavorizati", transmit bibliotecarii. De asemenea, tot miercuri, incepind cu ora 12.00, cei care vor veni la sediul central al bibliotecii de pe strada Mihail Kogalniceanu vor fi intimpinati cu un program artistic realizat de elevi ai Liceului Pedagogic, coordonati de profesoara Marina Vasilof. Fiecare martisor costa 1 leu si, avind in vedere ca au fost facute cu un scop nobil, frumos ar fi sa se vinda toate. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.