Ultima oră

FINANTE BANCI:Banca Nationala a ramas fara energie electrica circa 20 de minute.

Ziarul de Vrancea
25 feb 2011 401 vizualizări
Directia Operatiuni de piata a trecut pe generatoare alternative. "Un incindent", explica Electrica

In urma unui "incident" dupa cum au calificat reprezentantii Electrica pentru HotNews.ro, Banca Nationala a ramas pentru circa 20 de minute fara curent electric. Directia "Operatiuni de piata" , care include Serviciul operaÃiuni de politică monetară , Serviciul operaÃiuni cu Trezoreria, Serviciul administrarea rezervelor internaÃionale si Serviciul execuÃia operaÃiunilor de piaÃă, a trecut rapid pe alimentare alternativa. "Asemenea evenimente sunt foarte rare la noi, dar imediat s-a trecut pe alimentarea de rezerva pe care o avem si lucrurile au intrat in normal", au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate Bancii Centrale. Guernatorul BNR Mugur Isarescu nu se afla in sediu in momentul intreruperii alimentarii cu energie, fiind plecat din tara.


"Pur si simplu ne-au cazut dintr-o data computerele si ne-am trezit cu toate datele cu care lucram, pierdute. Unii colegi lucrau la analize sensibile care nu au mai putut fi salvate. E drept ca asemenea inciidente se petrec foarte rar la noi, dar ele ne dubleaza eforturile", au mai spus sursele citate. "Noroc ca cei de la Operatiuni de piata" au putut sa ramana conectati si sa isi faca in continuare treaba. Puteau sa se intample lucruri cu consecinte foarte serioase", au mai precizat sursele noastre.


"Incidentul" a cuprins mai multe zone din sectoarele 1 si 3, potrivit declaratiilor oficialilor Electrica si urma sa fie remediat pana la ora 14.




de Dan Popa HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.