Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
24 feb 2011 575 vizualizări
Ultima zi de depunere a declaratiei unice

Introducerea, incepind cu 1 ianuarie 2011, a declaratiei fiscale unice pentru contributiile de asigurari sociale si impozitul pe venit a determinat ca luna februarie sa fie prima luna in care se depune formularul 112 "Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate" la administratiile financiare. Pentru desfasurarea acestei operatiuni in conditii bune, Fiscul a invitat contribuabilii sa depuna formularul cu cel putin 2-3 zile inainte de termenul limita, 25 februarie 2011, avind in vedere ca timpul de prelucrare la ghiseu este mai mare decit in cazul celorlalte formulare. In plus, si timpul de asteptare la ghiseu este mai mare decit in cazul formularelor ale caror informatii se culeg cu cititoarele de cod de bare. In prezent, la ghiseele DGFP este destul de aglomerat, 25 februarie 2011 fiind termenul limita si pentru depunerea altor formulare. Formularele pot fi depuse si electronic de catre detinatorii de certificat digital. (Doina GANEA)


Sefii de institutii dau raportul la Colegiu Prefectural


Directorii de institutii din judet sint convocati astazi la Prefectura, de la ora 11.00, unde va avea loc sedinta Colegiului Prefectural. Pe ordinea de zi sint incluse cinci subiecte, primul referindu-se la prezentarea si supunerea spre aprobare a Planului de actiuni pe anul 2011 pentru realizarea in judet a obiectivelor cuprinse in Programul de guvernare. Vor mai fi prezentate si o informare despre strategia Inspectoratului Scolar pentru dezvoltarea institutionala, un raport cu privire la stadiul reabilitarii infrastructurii de imbunatatiri funciare, programul de actiuni al Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor, cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor "" 15 Martie si un raport despre activitatea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. (M. B.)


Doamnele lui Nini isi aleg sefa pe 5 martie


Organizatia de femei a PNL Vrancea isi va desemna conducerea in luna"¦ femeilor. Astfel, in primul week-end din luna Martisorului, doamnele liberale isi aleg reprezentantele, mai ales ca in martie are loc la nivel central si congresul femeilor liberale. Astfel, pe 5 martie, Anisoara Aioanei, consilier judetean PNL, va mai candida la un mandat. Aceasta a preluat conducerea laturii "gingase" a PNL in 2006, dupa ce Marioara Merchea, sotia fostului subprefect Manole Merchea, a plecat de la PNL la PC. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.