Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
24 feb 2011 517 vizualizări
Trenuri blocate de hoti

Trenurile care circula pe relatia Focsani - Rm. Sarat au fost blocate in trafic marti dupa amiaza, dupa ce politistii au fost sesizati despre o defectiune la reteaua electrica a tronsonului Gugesti-Sihlea. In urma verificarilor s-a stabilit ca Georgel Savu, 33 ani, si Ionut Argeseanu, 23 ani, ambii din comuna Obrejita, au furat 60 metri lungime cabluri de cupru de la instalatiile electrice ale caii ferate. Cei doi au fost retinuti pe baza de ordonanta, iar ieri au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Prejudiciul creat este de 8.600 lei. Trenurile de marfa au avut o intirziere de 200 de minute, iar cele de calatori jumatate de ora.

Potrivit politiei, autorii sint recidivisti. (D. C.)


Stelian Mocanu de la Aristocrat mai asteapta o saptamina


Decizia judecatorilor de la Tribunalul Neamt in cazul lui Stelian Mocanu si a sotiei sale, acuzati de trafic cu minore, a fost aminata cu inca o saptamina. Practica aminarii pronuntarilor a devenit una curenta in contextul in care instantele sint supraaglomerate iar judecatorii au nevoie de timp pentru a lua o decizie bazata pe intreaga documentatie. Dosarul in care sotii Mocanu sint judecati pentru trafic de persoane, unele minore, in fostul club de noapte al celor doi, este destul de consistent ca volum, asa ca instanta nu are o sarcina prea usoara. Mai mult decit atit, din martie 2010 de cind dosarul a ajuns la Tribunal, multe probe ale procurorilor DIICOT Neamt au fost infirmate de marturii. Tot din martie, Stelian Mocanu se afla in arest la Penitenciarul Neamt. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.