Ultima oră

POLITICA:Dezertare în masă: 200 de membri PNL Constanţa s-au înscris în PDL

Ziarul de Vrancea
19 feb 2011 704 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net fostii liberali si-au motivat gestul prin nemultimirea fată de înfiintarea Uniunii Social Liberale, precum si prin încrederea în proiectul lui Gigi Chiru, candidatul pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PDL Constanta, de cistigare a alegerilor locale si parlamentare din judetul Constanta.

Aproximativ 200 de membri ai Partidului National Liberal s-au inscris, sambătă, in organizatia municipală a Partidului Democrat Liberal.


Potrivit unui comunicat al organizatiei municipale PDL Constanta, evenimentul a fost consfintit prin incheierea unui parteneriat intre Eugen Cojocaru, fostul lider al pensionarilor liberali, pe de o parte, si candidatul pentru functia de presedinte al organizatiei judeÃene a PDL Constanta, Gigi Chiru, impreună cu presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat Liberal, Florian Constantin, pe de altă parte.


"Fostii liberali si-au justificat gestul de a adera la PDL prin nemultumirea cauzată de infiintarea Uniunii Social Liberale, fapt sinonim cu pierderea identitătii politice si doctrinare a PNL, precum si prin increderea in proiectul politic al lui Gigi Chiru de castigare a alegerilor locale si parlamentare din anul 2012, astfel incat municipiul si judetul Constanta să iasă de sub dominatia nocivă a cuplului Mazăre - Constantinescu", se arată in comunicatul organizatiei municipale PDL Constanta.


Sursa:www.realitatea.net




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.