Ultima oră

LIFE:Cazul Cristi Tabără închis. Realizatorul TV nu a abuzat-o sexual pe fiica fostei sale iubite

Ziarul de Vrancea
15 feb 2011 525 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net procurorul a decis că realizatorul TV nu a abuzat-o sexual pe fiica de 13 ani a fostei sale iubite "Dacă se decidea începerea urmăririi penale, atunci erau alte proceduri: se chemau ambele părti si toti martorii pentru a li se aduce la cunostintă decizia organului de anchetă si se iau declaratii pe formular tipizat. Cum nu a fost cazul, sigur s-a decis neînceperea", a explicat avocata Alexandrei Bodnaru, Ingrid Alexandrescu.

Potrivit unor surse din cadrul Parchetului Capitalei, realizatorul TV Cristian Tabără a fost declarat nevinovat in cazul in care a fost acuzat de fiica fostei sale iubite, Alexandra Bodnaru, că a abuzat-o sexual. Procurorul de caz a dat solutie de neincepere a urmăririi penale, potrivit adevarul.ro.


în acest caz, avocata Ingrid Alexandrescu a subliniat că va face plangere impotriva rezolutiei date de Parchetul Capitalei si va cere ca dosarul să fie preluat de Parchetul General. "Impartialitatea procurorului de caz a fost stirbită in acet caz de calitatea infăptuitorului (n.r. Cristian Tabără). De altfel, asa a fost si in cazul politistului de la sectia de politie unde a ajus cazul in primă fază care a a făcut referat pentru neinceperea urmăririi penale bazandu-se pe faptul că declaratia lui Tabără este sinceră", a afirmat avocata.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.