Ultima oră

ESENTIAL:Sorin Ovidiu Vintu: Am inceput si eu o vanatoare impotriva lui Traian Basescu si a tuturor care il sprijina

Ziarul de Vrancea
15 feb 2011 460 vizualizări
Sorin Ovidiu Vintu s-a prezentat marti in carucior la cel de-al optulea termen al procesului in care este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa. Omul de afaceri a lipsit de la termenul precedent, dupa ce s-a internat invocand o fractura de rotula.

Pe hol, Sorin Ovidiu Vintu s-a intalnit cu Liviu Luca, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere Petrom, care apare in interceptarile din acest dosar, cu care a dat mana si a schimbat cateva amabilitati.


Ora 13.45 Instanta i-a permis lui Vintu sa paraseasca sala de judecata, dupa ce acesta a invocat ca are dureri la picior si nu poate participa la sedinta.


"Si soldatii, in razboi, cand sunt raniti, mai intai sunt tratati si abia dupa aceea impuscati", i-a spus Vintu judecatoarei, in momentul in care a cerut sa fie lasat sa paraseasca sala de judecata.


Pe hol, Vintu a facut o scurta declaratie de presa:


* "Acest proces nu are nicio legatura cu justitia, este doar consecinta luptei mele directe cu regimul Traian Basescu. Domnia sa a inceput o vanatoare impotriva mea folosind toate institutiile coercitive. Incepand de azi, am inceput si eu o vanatoare impotriva lui si a tuturor care il sprijina".


Avocatii lui Vintu au formulat o cerere de recuzare a judecatoarei, motivand ca aceasta ar fi fiica unui pagubit FNI. In dosar este implicat Nicolae Popa, supranumit "Parintele FNI".





de Attila Biro HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.