Ultima oră

Turul Vrancei

Sorin Tudose
10 feb 2011 646 vizualizări
Angajatorii au o noua declaratie de trimis la CAS Vrancea

Patronii vrinceni, dar si persoanele fizice autorizate si cei care isi achita singuri contributiile la sanatate trebuie sa depuna pina pe 15 februarie la Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea declaratia inventar. Este vorba de un document privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflata in sold la 31 decembrie 2010 si neachitata pina la 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente, pe ani fiscali. Formularul electronic poate fi descarcat de pe site-ul CAS Vrancea www.casvn.ro, iar angajatorii pot depune declaratia la sediul institutiei. Angajatorii trebuie sa dea dovada de rabdare intrucit in holurile bancii sanitare se sta cam mult la coada. (Raluca MANOLACHE)

Confectiile, din nou ofertante si nu prea

Confectiile textile sint si saptamina aceasta "la putere". Din cele 124 de locuri vacante la nivelul judetului doar patru sint din alte domenii, in timp ce restul de 120 sint in diverse specializari in confectii. Asadar, se cauta un arhivar, doi operatori mase plastice si un ingrijitor cladiri. La nivelul Spatiului Economic European in continuare danezii au nevoie de 200 de lucratori necalificati in ferme de cultivare a legumelor si fructelor, 50 de stagiari lucratori calificati in diferite ferme, dar si un medic ORL. Ungaria solicita si ea un specialist in modelarea gipsului si un operator fabricare produse ceramice. Oferta de joburi este valabila pina la 16 februarie. Mai multe informatii pot fi obtinute direct de la angajatii AJOFM cu sediul in Bulevardul Unirii, nr. 53 A, (linga Farmacia 24). (Sorin TUDOSE)


Farmaciile pot intra in contract cu CAS


Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea a demarat procedurile de contractare cu o serie de furnizori de servicii medicale. Este si cazul farmaciilor care doresc sa elibereze medicamente in cadrul programelor nationale. Farmaciile sint astfel instiintate prin intermediul site-ului www.casvn.ro ca 10 februarie este termenul limita de depunere a dosarelor in vederea incheierii contractelor de furnizare de medicamente si a unor materiale sanitare pentru unii bolnavi inclusi in programele nationale. Pe linga cererea tip, farmaciile trebuie sa mai depuna la dosar certificatul de inmatriculare de la Registrul Comertului, autorizatia de functionare de la MS, dovada de evaluare a furnizorului in sistemul de asigurari de sanatate, dar si dovada platii a contributiei FNUASS in contul salariatilor. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.