Ultima oră

1.500 euro pentru repararea Ceasului Rau

Sorin Tudose
5 feb 2011 1049 vizualizări
Singurul ceas fara precizie elvetiana n-a mai fost mesterit de 14 ani

"Ceasul rau" din Focsani nu se dezice de faima pe care si-a cistigat-o de-a lungul anilor si, in buna traditie romaneasca, acesta nu mai functioneaza de la inceputul saptaminii. Motivele par a fi gerul naprasnic de acum citeva zile, dar si faptul ca ultima reparatie capitala s-a facut in urma cu 14 ani. Daca timpul este usor de aflat, acum cind orele stau inghesuite in display-ul telefoanelor mobile, temperatura este ceva mai greu de intuit de cei care trec prin centrul Focsaniului. Unde mai pui ca nici nu e practic sa umbli cu un termometru dupa tine. Autoritatile municipale nu par sa fie interesate de furnizarea citorva informatii utile pentru cetatenii urbei si pentru cei ce o tranziteaza pentru ca, indiferent cine s-a aflat la "cirma" orasului, problema aceasta a ramas la fel"¦ nerezolvata. Mai mult, focsanenii stiu ceasul mai curind nefunctional decit functional. In ciuda acestor lucruri se pare ca pe "personaj" il asteapta vremuri mai bune. "Nu stim exact de ce se tot defecteaza, dar cert este ca de vreo 14 ani nu s-au mai operat reparatii capitale la acest ceas. In orice caz, dupa ce vine bugetul, ceasul va intra in reparatii. Repararea lui a fost evaluata la 1.500 euro", ne-a spus Neculai Vlasceanu, inspector la Directia de Dezvoltare din cadrul Primariei Focsani. Acesta a mai spus ca focsanenii pot afla atit ora cit si temperatura de la ceasurile din Piata Moldovei si cel din cartierul SUD. Este formidabil cum trasatura principala a ceasului si anume faptul ca se defecteaza mai tot timpul, a intrat in constiinta colectiva si s-a implantat atit de adinc, incit nici functionarea lui neintrerupta timp de mai multi ani si cu o precizie elvetiana nu ar putea sa ii stearga renumele. Ceasul Rau! (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 19 ore, 2 minute, 28 secunde
ALOO !!!
, acum 739407 zile, 19 ore, 2 minute, 28 secunde
1500 euro ar reprezenta valoric cate 500 euro pentru fiecare din cei 3 prezentati in fotografia cu miliardarii din CL Focsani,care de cand exercita aceste functii de alesi locali NE SUG PRIN BUZUNARE citeste integral
, acum 739407 zile, 19 ore, 2 minute, 28 secunde
Cred ca la banii astia ia unul nou ! au facut oare o solicitare de oferta sa vada si varianta asta?
, acum 739407 zile, 19 ore, 2 minute, 28 secunde
Ce sa le facem,ei tot cum vor fac? Unde au gasit asa oferte, cit i-si impart intre ei. Sunteti o rusine, nu stiti pe ce sa mai luati banii.
, acum 739407 zile, 19 ore, 2 minute, 28 secunde
Bai ce golanie!!!Pai ala e un ceas electronic, nicidecum un ceas mecanic care sa necesite mare migala in a fi reparat!!!Baaa nu se mai poate asa!!!Cu banii aia cumperi 3 ceasuri ca alea!
, acum 739407 zile, 19 ore, 2 minute, 28 secunde
Cel care a venit cu solutia de 1500 euro,probabil Didi,...Sa ne sufle in dudaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.