Ultima oră

SPORT:Daneza Anja Andersen, noua antrenoare a echipei Oltchim Rămnicu Vălcea

Ziarul de Vrancea
3 feb 2011 462 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net fosta jucătoare daneză Anja Andersen a fost numită, joi, în functia de antrenor principal al echipei de handbal feminin Oltchim Rămnicu Vălcea, înlocuindu-l pe ungurul Peter Kovacs, a declarat, pentru MEDIAFAX, vicepresedintele Andrei Luca

Anja Andersen, care va implini 42 de ani in luna februarie, a pregătit din 2008 pană in vara anului trecut echipa FCK Handball. Ca antrenoare, a castigat de trei ori Liga Campionilor cu Slagelse in 2004, 2005 si 2007.


Ca jucătoare, Andersen a castigat titlul olimpic cu Danemarca in 1996, titlul mondial in 1997 si două titluri europene in 1994 si 1996. în anul 1997 a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lumii.


Oltchim a mai ofertat-o pe Anja Andersen in 2009, in vederea preluării functiei de antrenor, dar oficialii formatiei valcene nu au confirmat niciodată această informatie.


Andersen a refuzat acea ofertă, desi in discutie se afla si preluarea echipei nationale de handbal feminin a Romaniei.


Peter Kovacs a fost numit la conducerea tehnică a echipei Oltchim in iulie 2010, după ce fostul antrenor, Radu Voina, a renuntat să-si prelungească intelegerea cu gruparea din Ramnicu Valcea.


Echipa Oltchim este neinvinsă in Liga Natională de handbal, cu 15 victorii, si ocupă primul loc in clasament, cu 30 de puncte.


Duminică, formatia Oltchim va intalni, pe teren propriu, echipa muntenegreană Buducnost Podgorica, intr-un meci contand pentru grupa principală I a Ligii Campionilor.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.