Ultima oră

ESENTIAL: Ioan Botis, incognito la Casa de Pensii Buzau: Ministrul si-a luat bon de ordine, s-a asezat la rand si a stat de vorba cu oamenii

Ziarul de Vrancea
3 feb 2011 476 vizualizări
Ministrul Muncii, Ioan Botis, a mers, joi, la sediul Casei Judetene de Pensii Buzau, fara sa isi dezvaluie identitatea, si-a luat bon de ordine si a stat de vorba cu oamenii pentru a afla cat de multumiti sunt de modul in care le vorbesc angajatii, a anuntat vicepresedintele PDL Cezar Preda, relateaza Mediafax.

Prezenta ministrului Muncii la Casa Judeteana de Pensii Buzau nu a fost dezvaluita presei, evenimentul fiind relatat ulterior de vicepresedintele PDL, deputatul Cezar Preda. Liderul democrat-liberal a declarat, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca, joi, ministrul Muncii, Ioan Botis, a vizitat Casa Judeteana de Pensii si s-a aratat incantat de faptul ca pensionarii nu mai stau la coada in fata ghiseelor, ci asteapta in sala sa le vina randul.


Deputatul Cezar Preda a precizat ca ministrul Muncii a spus ca o astfel de masura ar trebui implementata in fiecare judet.


"Ministrul s-a dus la Casa de Pensii Buzau, fara sa anunte pe nimeni. Si-a luat bon, a stat de vorba cu pensionarii la ghiseu si a fost foarte multumit. A spus ca va implementa sistemul de la Buzau in toata tara", a afirmat Cezar Preda.


Din cauza cozilor mari, reprezentantii Casei de Pensii Buzau au apelat la solutia repartizarii varstnicilor prin intermediul unui sistem electronic. Mai exact, pensionarii ajunsi la Casa de Pensii isi iau bon de ordine, apoi asteapta sa le vina randul. Pe un ecran special amplasat in sala institutiei apare numarul de ordine si ghiseul la care trebuie sa se prezinte fiecare persoana.


De asemenea, ministrul Muncii, Ioan Botis, a confirmat pentru Mediafax vizita la Casa Judeteana de Pensii Buzau, mentionand ca in fiecare saptamana face astfel de vizite atat la casele de pensii, cat si la sediile agentiilor pentru ocuparea fortei de munca, a agentiilor pentru prestatii sociale sau la inspectoratele teritoriale de munca.


El a precizat ca saptamana trecuta a fost la Craiova, iar in urma cu doua saptamani in Teleorman, scopul acestor vizite fiind sa stea de vorba direct cu oamenii pentru a testa modul in care functioneaza institutiile din subordine.


"Ceea ce am gasit la Buzau, mi-a intrecut asteptarile. Au o sala mare de asteptare si un sistem electronic care elibereaza biletele", a spus Botis.


El a mai spus ca va continua sa faca astfel de vizite in toate judetele tarii.



de V.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.