Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
4 feb 2011 626 vizualizări
La zdup pentru 2 lei

Un barbat din judetul Braila a ajuns in arest dupa ce a tilharit o femeie din Adjud, careia i-a furat din poseta 2 lei. Miercuri dimineata, politistii adjudeni au fost sesizati de o localnica de 51 de ani despre faptul ca un necunoscut i-a smuls din mina poseta, in care avea un incarcator de telefon, 2 lei, medicamente si alte citeva bunuri personale. Politistii au reusit sa-l prinda pe autor, Mihai P., 38 ani, care avea asupra sa banii si incarcatorul mobil. Ulterior, politistii au recuperat si poseta pe care autorul o aruncase intr-un sant. Barbatul este cercetat pentru tilharie si a fost arestat pentru 29 de zile. (Dan CHIRIAC)


S-au limpezit "apele" la CSM


Curtea Constitutionala a comunicat ieri o noua pozitie in ceea ce priveste situatia actulului CSM, constituit prin alegerile de anul trecut, votul Senatului din decembrie 2010 si prin sedinta de constituire de luna trecuta. Din cei 11 magistrati alesi in componenta noului CSM, trei sint la un al doilea mandat, lucru contestat de mai multi parlamentari ai PDL. Curtea Constitutionala a acceptat contestatia si a decis ca alegerea celor trei magistrati (judecatorii Lidia Barbulescu si Dan Lupascu si procurorul Dan Chiujdea-n.r.). In acest fel, ceilalti opt magistrati pot fi validati de Senat, raminind ca alegerile sa fie repetate dpoar pentru cei trei incompatibili. In acest fel, reprezentantul ales din partea tribunalelor, judecatorul Adrian Toni Neacsu, fostul presedinte al Tribunalului Vrancea, ramine in echipa. Ramine de vazut care va fi formula actuala de functionare a CSM, dupa aceste noi dispozitii. (G. SAVA)


10% din Festivalul Berii, pentru elevi


Tinerii de la Consiliul Judetean al Elevilor (CJE) Vrancea au solicitat administratiei judetene alocarea unei sume de bani pentru organizarea Adunarii Regionale a CJE Regiunea Sud-Est, in perioada 24-27 februarie. Presedintele CJ, Marian Oprisan, a "rupt", printr-un amendament la proiectul de hotarire privind bugetul judetului, 10% din suma alocata pentru Festivalul Berii, bani care vor merge la Consiliul Judetean al Elevilor. Este vorba despre 29.000 lei, din totalul de 290.000 lei pentru organizarea Festivalului Berii din acest an. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 56 minute, 48 secunde
Cum se intimpla ca pe cei care fura doi lei ii prindeti imediat, si cei care fac atitea nenorociri, sunt cu autor necunoscut. Care este valoarea profesionala a voastra?....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.