Ultima oră

Scriitorii, profesorii si preotii au donat carti pentru Canada

Sorin Tudose
4 feb 2011 769 vizualizări
Campania Carti pentru Canada , initiata de reprezentantii Bibliotecii Judetene Duiliu Zamfirescu , a atras atentia mai multor cadre didactice, scriitorilor vrinceni si chiar preotilor.

Mai multi scriitori din judetul nostru au donat carti din propriile opere, cu autografe personalizate. Dintre toti s-a remarcat Petre Abeaboeru care a oferit carti in valoare de 500 de lei constind in lucrarile recent publicate. Asociatia personalului didactic "Simion Mehedinti" si Editura Terra Focsani au adaugat la rindul lor circa 20 de titluri. Nici slujitorii Domnului nu s-au lasat mai prejos astfel incit preotul Eduard Daniel Bran de la parohia "Pogarirea Sfintului Duh" si preotul Giorgica Vatra de la parohia "Sfintul Andrei" au donat aproximativ 100 de titluri de carte religioasa si de invatatura crestin-ortodoxa. Profesoara Irina Bicescu de la Colegiul "Unirea" a facut o adevarata supriza initiatorilor proiectului donind circa 400 de carti din biblioteca personala. "Campania a evoluat conform asteptarilor si in timp foarte scurt. Nu avem decit două saptamini de cind am demarat proiectul si deja s-au strins peste 700 de carti. Cele donate pina acum sint aproape toate noi. Oamenii au oferit exemplare din biblioteca personală, dar foarte multi au preferat sa cumpere si o carte nouă. Este intr-adevar un gest de apreciat pentru care se cuvin, inca o data, calde multumiri", a declarat Teodora Fintinaru, directorul Bibliotecii. (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.