Ultima oră

POLITICA:Politic Show:Blaga iese din transee si-l ataca pe Basescu; Dan Pasat: Sunt nevinovat si nu merit sa fiu arestat

Ziarul de Vrancea
2 feb 2011 326 vizualizări
"Noi, cei din linia-ntai": ce spun infanteristii Visan, Murg, Talmacean, Spanu si Tinel Gheorghe despre programul lui Basescu "Ploaia de stele"

Dan Pasat: Sunt nevinovat si nu merit sa fiu arestat


Deputatul PDL Dan Pasat a declarat, marti, ca este nevinovat in dosarul trimis la Parlament, ca nu merita sa fie arestat si ca va decide luni daca le va cere colegilor lui deputati sa ii ridice sau nu imunitatea parlamentara, informeaza Mediafax. Pasat a fost intrebat, pe holurile Parlamentului, cum comenteaza recomandarea presedintelui Basescu adresata parlamentarilor PDL de a sustine aprobarea trimiterii in judecata a dosarelor politicienilor, inclusiv cel referitor la deputatul democrat-liberal Dan Pasat. "Domnul presedinte a spus ca recomanda parlamentarilor sa dea aviz favorabil pentru inceperea urmaririlor penale din dosar. Asta a spus domnul presedinte. La mine se pune problema de arestare preventiva. Eu am venit de un an si jumatate in fata organelor de ancheta si nu m-am sustras niciodata anchetei", a explicat Pasat, citat de Romania libera.


"Noi, cei din linia-ntai": ce spun infanteristii Visan, Murg, Talmacean, Spanu si Tinel Gheorghe despre programul lui Basescu "Ploaia de stele"


Sunt prezenti de doua, trei, sau chiar patru ori pe saptamana in platourile televiziunilor de stiri. Laudati luni seara de Traian Basescu, pedelistii din liniile doi si trei spun pentru gandul cat de greu le este sa lupte de unii singuri in razboiul mediatic si cum au devenit protagonistii unor gafe memorabile Dupa o lunga perioada in care au stat departe de televiziunile de stiri, liderii PDL au fost trimisi de Traian Basescu in lupta mediatica pe platourile TV. "Stelele partidului stau in transee, dar stau in asa fel incat sa nu ii atinga glontul si trimit la inaintare infanteria, sa incaseze pentru ei", a fost mesajul pe care seful statului l-a transmis luni seara la intalnirea cu parlamentarii democrat-liberali, facand referire indirecta la prim-vicepresedintele Adriean Videanu si secretarul general Vasile Blaga. Practic, noua strategie pusa la cale de catre pedelisti, dupa ce seful statului si-a exprimat nemultumirea fata de prestatiile televizate din ultimul an, va viza tocmai mediatizarea ministrilor si a celor din conducerea partidului, incercand sa fie sterse, totodata, gafele televizate ale abonatilor la talk-showuri, informeazza Gandul.


Boc: Protocolul Coalitiei va fi semnat in curand


Premierul Emil Boc a declarat astazi ca protocolul intre PDL, UDMR, UNPR si minoritati va fi semnat in curand si el va contine "obiective clare" pentru urmatorii doi ani. "Am convenit, la nivelul coalitiei, ca vom redacta un document de functionare a coalitiei, format din cele patru formatiuni care sustin Guvernul, si care document va fi aprobat de catre coalitie in perioada imediat urmatoare. Deci, va fi un document, de consolidare, practic, a functionarii coalitiei pentru urmatorii doi ani, cu obiective clare, precise, care tin de consolidarea economica a Romaniei, iesirea din recesiune, trecere pe crestere economica si de sustinere a activitatii economice a tarii", a declarat seful guvernului, la finalul unei intalniri cu senatorii UDMR, precizeaza EVZ.


Blaga iese din transee si-l ataca pe Basescu


Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a transmis sefului statului ca nu accepta ordine din partea nimanui. Traian Basescu i-a acuzat luni-seara pe "greii partidului" ca "stau ascunsi in transee" in loc sa-si apere partidul. Vasile Blaga a explicat ca experienta pe care o are in partid il indreptateste sa refuze "ordinele", chiar si pe cele din partea sefului statului. "Eu nu primesc ordine de la nimeni, am destula vechime in partid, incat sa mai tin cont de sfaturile cuiva. Eu in transee am fost mereu!", a declarat acesta pentru Adevarul.


Premiera in PDL: Dispare candidatul unic


Sorin Frunzaverde si Emil Boc s-ar putea lupta pentru sefia PDL la alegerile interne din luna mai. Gheorghe Falca va iesi din calcule daca partidul introduce criteriile de integritate, asa cum a recomandat presedintele Basescu. Alegerile interne din PDL, programate in primavara, ar putea fi primele fara candidat unic la presedintia partidului. Asta daca Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, va candida totusi pentru postul lui Emil Boc, asa cum anunta recent, relateaza Romania libera.



de Cristina Bobe HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.