Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
1 feb 2011 569 vizualizări
Razie cu jaloane pe centura

Politistii de la Serviciul Rutier vor organiza azi o ampla actiune pe soseaua de centura din Focsani, dar si pe bulevardele municipiului. Toti agentii si ofiterii care vor fi de serviciu vor iesi pe strada pentru a-i gasi pe conducatorii auto care nu poarta centura de siguranta in timp ce sofeaza. "Pe soseaua de centura se va forma un culoar special, format din jaloane, astfel incit toti soferiii vor fi obligati sa incetineasca. Astfel, toti cei care nu vor avea centura vor putea fi trasi pe dreapta si sanctionati", ne-a spus inspectorul Catalin Manea, de la Serviciul Politiei Rutiere Vrancea. Tot azi, oamenii de la rutier vor efectua o razie pentru depistarea soferilor care au masini cu probleme tehnice sau nu au asigurarea obligatorie ori inspectia tehnica periodica. (D. C.)


Vrancea are Case Verzi de 160.000 lei


Agentia pentru Protectia Mediului Vrancea anunta ca in sedinta de pe 27 ianuarie au fost aprobate 27 de dosare pentru Casa Verde, in valoare de 160.247 lei, conform listelor publicate pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu. Focsanenii au cele mai multe dosare aprobate, 16 la numar, iar suraienii si golestenii au cite trei. In localitati precum Sihlea, Soveja si Rastoaca au fost aprobate cite un singur dosar. Programul "Casa Verde" presupune "instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire". "Titularii dosarelor aprobate sint asteptati la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului din Focsani , str. Dinicu Golescu nr. 2 , pentru semnarea contractului de finantare", transmite Adrian Colin, directorul APM Vrancea. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.