Ultima oră

POLITICA:Daciana Sirbu, vecina cu Adrian Nastase la Cornu

Ziarul de Vrancea
9 ian 2011 552 vizualizări
Conform www.realitatea.net europarlamentarul scrie in declaratia de avere din 2010 ca si-a construit o casa la Cornu si a economisit peste 70.000 de euro.

Daciana Sirbu, sotia lui Victor Ponta, scrie in documentul datat 13 octombrie 2010 ca a reusit sa-si construiasca anul trecut o noua casa in comuna Cornu, cu o suprafata de 200 de metri patrati. De notat ca in ultima declaratie de avere a sotului sau, datata 29 septembrie 2010 acest imobil nu era mentionat, urmind probabil sa fie inclus de Ponta in urmatoarea declaratie de avere a sa.


De asemenea, Daciana Sirbu a vindut autoturismul BMW X3 pentru 26.500 de euro. In plus, ea a reusit sa economiseasca in conturile bancare circa 74.000 de euro, ajungind de la 46.000 de euro la momentul alegerilor europarlamentare la 120.000 de euro. Europarlamentarul mentioneaza in declaratia de avere acelasi cuantum al creditului ipotecar pe care trebuie sa-l returneze pina in 2037 - 219.912 euro. Veniturile sale s-au ridicat in 2009 la 72.963 de euro, reprezentind indemnizatia de la Parlamentul European, la care se adauga 18.000 de euro din inchirierea unui apartament in Capitala.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.