Ultima oră

POLITICA:Partaj in familia Saftoiu: Adriana ramine cu vila, Claudiu cu un apartament

Ziarul de Vrancea
9 ian 2011 515 vizualizări
Site-ul www.realitatea.net precizeaza citind cotidianul Cancan ca la doar citeva zile dupa ce a depus actele de divort la Judecatoria Sectorului 1, Claudiu Saftoiu a luat o alta decizie transanta: aceea de a parssi domiciliul conjugal, baietelul de 10 ani si femeia care i-a fost alturi 18 ani.

Astfel joi dupa-amiaza, fostul sef SIE si-a facut tacticos bagajele si le-a carat la noua lui locuinta, intr-un cartier muncitoresc de la marginea Bucurestiului, relateaza cancan.ro.


Dupa ce si-a indesat in portbagaj si pe bancheta din spate costumele de firma, camasile, sacosele cu lenjerie si, nu in ultimul rind, schiurile si claparii, Claudiu Saftoiu a parssit pentru totdeauna vila luxoasa de 300 de metri patrati, situata in cartierul Baneasa.


Sotul Adrianei Saftoiu s-a plimbat prin oras aproape doua ore, apoi a oprit masina in spatele unui bloc cenusiu, construit in "Epoca de Aur".


Suspicios, Saftoiu s-a uitat in stinga si-n dreapta, ca sa se asigure ca nu-l recunoaste nimeni, apoi a luat din masina un morman de camasi mototolite si a plecat cu ele in brate spre bloc.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.