Ultima oră

LIFE:Mama Gabrielei de la Cheeky Girls : Fiica mea se documenta pentru un rol in magazinul din care a furat

Ziarul de Vrancea
9 ian 2011 394 vizualizări
Margareta Irimia, mama gemenelor din trupa Cheeky Girls, a declarat ca fiica ei Gabriela, prinsa in timp ce fura dintr-un supermarket din Marea Britanie, incerca de fapt sa se documenteze pentru un rol, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit mamei, Gabriela ar fi luat hotararea de a fura dintr-un magazin, deoarece isi dorea sa se documenteze pentru un rol dintr-un film, regizat de Jason Cook. In acest film ea ar urma sa interpreteze rolul unei sotii de gangster.


"Gabriela era ingrijorata, deoarece acel rol nu se potriveste deloc cu imaginea dulce a trupei Cheeky Girls si credea ca ii va fi extrem de greu sa interpreteze rolul sotiei unui gangster. Era si plictisiata si atunci a decis sa dea o raita sa vada daca poate deveni gangster. Era disperata si credea ca nu va putea sa faca acest rol", a declarat Margareta Irimia.


Gabriela Irimia, una dintre cele doua gemene romance componente ale formatiei Cheeky Girls si fosta logodnica a ex-parlamentarului britanic Lembit Opik, a fost retinuta de Politie dupa ce a fost prinsa furand produse in valoare de 40 de lire sterline dintr-un magazin Sainsbury din orasul Wilmslow, comitatul Cheshire, anunta Daily Mail. Romanca a fost dusa la cea mai apropiata sectie de Politie, unde a fost interogata, apoi a primit un avertisment.



de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.