Ultima oră

POLITICA:Basescu l-a decorat pe procurorul general in mandatul caruia a fugit Hayssam

Ziarul de Vrancea
27 dec 2010 391 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net presedintele Basescu l-a decorat cu ordinul Virtutea Militara in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, pe Ilie Botos, general-maior, si fostul procuror general al Romaniei.

Potrivit unui decret publicat luni in Monitorul Oficial, la propunerea ministrului Aparării, "in semn de apreciere deosebita pentru inaltul profesionalism, daruirea si devotamentul dovedite in indeplinirea atributiilor de serviciu", se confera ordinul national pentru merit in grad de ofiter, cu insemn pentru militari, generalului-maior Valeriu Nicut, iar ordinul Virtutea Militara in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, generalului-maior Gheorghe Savu si generalului-maior Ilie Botos.


In 2007, seful statului a semnat, de Ziua Armatei, inaintarea in grad pentru patru generali si sapte colonei, printre care si fostul procuror general al Romaniei, Ilie Botos, devenit general de brigada cu doua stele,


In 2006, Ilie Botos si-a dat demisia din functia de procuror general in contextul scandalului provocat de fuga lui Omar Hayssam


El activeaza in prezent in cadrul MApN. In ianuarie 2009, presa a scris ca Botos a fost numit, potrivit unor surse militare, in functia de director adjunct al Directiei Generale de Informatii a Apararii.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.