Ultima oră

50 de cupluri si-au sarbatorit nunta de aur la Teatru

Sorin Tudose
23 dec 2010 718 vizualizări
Daca iubirea se mai poate stinge, important este ca respectul fata de consoarta sa fie pastrat , ne-a spus unul dintre sotii de aur

Sa stii sa mai lasi de la tine chiar si atunci cind ai dreptate pare sa fie cheia reusitei intr-o casnicie trainica. Cel putin asa au sustinut cei mai multi dintre seniorii care au aniversat ieri, impreuna, nunta de aur. Aproape 50 de cupluri din Focsani au sarbatorit ieri 50 de ani de casnicie la Teatrul Municipal "Maior Gh. Pastia". Fiecare cuplu a primit din partea Primariei un cadou de 500 de lei in foaierul teatrului pentru ca mai apoi sa fie poftiti in sala de spectacole, unde au fost intimpinati de Sorin Francu, directorul teatrului. Acesta i-a felicitat pe toti pentru cele cinci decade petrecute alaturi de tovarasul de viata. Edilul orasului, Decebal Bachinschi, a fost si el prezent la eveniment si a inminat cite o diploma de fidelitate si o floare fiecarui cuplu. "Ne bucuram ca am putut sa va oferim un mic cadou financiar si am pregatit pentru dumneavoastra si diploma de fidelitate, dar si un recital de colinde. Va urez sarbatori fericite si zile senine", le-a spus primarul "mirilor de aur". Acesta a fost nevoit sa faca miscare deoarece oamenii se asezasera deja pe banci, in toata sala teatrului. Cu aceasta ocazie, primarul a avut placuta surpriza sa intilneasca si fosti colegi de munca. Sarbatoritii au dezvaluit si din secretele unei casnicii reusite. "Ne-am mai si certat in toti acesti ani, va dati seama sint 50 de ani, o viata de om. Daca iubirea se mai poate stinge, important este ca respectul fata de consoarta sa fie pastrat", a spus unul dintre "sotii de aur". Una dintre sotiile premiate spune ca si-a "inselat" sotul intr-un mod spacial. "Chiar pe 21 decembrie am implinit 50 de ani de casnicie. Mi-am inselat sotul pentru ca eu sint mai mare decit el. Eu am 75, el are 73!", a glumit Maria Hutuleac, facind referire la faptul ca e atipic ca sotiile sa-i intreaca in virsta pe soti. Pentru ca sarbatoarea sa fie completa Ansamblul Folcloric "Tara Vrancei" a incintat audienta cu un concert special. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.