Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
21 dec 2010 634 vizualizări
Vulturu: Pieton accidentat grav

Un pieton a fost accidentat grav in urma unui accident produs la Vulturu. Politistii au stabilit ca soferita Georgeta T., 36 ani, din comuna Milcovul, l-a accidentat pe Alexandru O., 20 ani, din Focsani, care circula pe partea dreapta a drumului. Victima a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Judetean. Un alt accident s-a produs in fata Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau", unde o femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni. (D. C.)


Sihlea: Au poftit la stupii plini cu miere


Trei localnici din Sihlea au jucat rolul ursului lacomit la miere. "Pofta" i-a costat insa destul de scump pentru ca au fost trimisi in judecata de procurori pentru furt calificat. Cornel Vrinceanu, 24 ani, Sergiu si Alin Spinu de 19, respectiv 20 de ani au furat, conform anchetatorilor, zece stupi aflati pe un cimp din Martinesti. Fapta a fost comisa in noaptea de 25 spre 26 iunie 2010. Oamenii legii au reusit sa recupereze integral prejudiciul estimat la 2.650 lei. Cei trei au recunoscut furtul. (G. S.)


Tataranu: Si-a lasat vecinul fara televizor


Viorel Avram, de 32 de ani, din Tataranu, a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni dupa ce a sustras televizorul unui vecin. Barbatul a intrat prin escaladare in casa vecinului sau pe 28 august si a plecat cu televizorul pe care oamenii legii au reusit sa il recupereze. Faptasul nu a putut fi audiat de anchetatori fiind fugit peste hotare. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.