Ultima oră

LIFE:Caru' cu vedete: Natalia Mateut: Mi-as lasa iubitul sa faca menage a trois; Tantareanu, Ignat cu stripteuse

Ziarul de Vrancea
20 dec 2010 553 vizualizări
"Bomba" Iulia Tabacaru si-a afisat silicoanele-gigant

Tantareanu, Ignat cu stripteuse


Cristian Tantareanu a facut petrecerea de Ignat la Paradisul Verde cu sute de oaspeti si inconjurat de stripteusele de la clubul Relax Day, invitate special pentru a sarbatori insanatosirea milionarului. Total refacut dupa ce s-a luptat cateva luni cu cancerul la colon, Tantareanu si-a reluat traditia de a organiza petreceri incendiare de Sarbatori. Astfel, cu ocazia Ignatului (taierea porcului), Tantareanu a pus la cale un party de zile mari la Paradisul Verde, proprietatea milionarului de la Corbeanca. Imediat dupa sacrificarea porcului traditional pentru Sarbatorile de iarna, in toiul petrecerii, Mos Craciun a trecut, in avans, si pe la Tantareanu (65 de ani) si i-a adus in dar doua dansatoare exotice pe post de Craciunite, pe Maria si pe Denisa , de la clubul Relax Day. Cele doua tinere l-au facut pe milionar sa se simta ca in Paradis si i-au aratat cum sa se mentina in forma pentru seara de Craciun, la sala de fitness amenajata in Paradisul Verde, scrie Libertatea.


"Bomba" Iulia Tabacaru si-a afisat silicoanele-gigant


Tanase a fost discret. "Bomba sexy" Iulia Tabacaru a defilat vineri seara in clubul Princess din Capitala, in costum de Craciunita, dar si "echipata" cu o pereche de sani uriasi, ce au starnit interesul tuturor celor prezenti. Iulia a stat de vorba cu reporterul Click! despre noile "achizitii", in timp ce fotbalistul Cristi Tanase a incercat sa fie cat mai discret cu putinta, scrie Click.


Stela Popescu, despre moartea Rodicai Tapalaga: "Se stinge o generatie de actori extraordinari!


Se duc unul cate unul!". Stela Popescu a fost uimita cand a aflat ca a murit actrita Rodica Tapalaga, despre care stia ca are probleme de sanatate. "Pentru mine e ca o lovitura de trasnet. Nu am stiut nimic pana in clipa cand mi-ati dat telefon. Eu nu am mai vazut-o de un an de zile. Stiu ca nu se simtea foarte bine. Nu a mai jucat. Probabil ca a evoluat boala. Era o persoana cu totul aparte. Primul film din viata mea l-am facut cu Rodica. Am fost foarte apropiate si am ramas cu o amintire foarte placuta. De cate ori ne-am intalnit ne-am iubit. Vestea este ingrozitoare. O generatie de actori care se topeste, o generatie care a fost o mandrie a tarii acesteia, actori extraordinari. Uite ca se stinge unul cate unul", a declarat Stela Popescu, citata de Cancan.


Natalia Mateut: "Mi-as lasa iubitul sa faca menage a trois"


Natalia Mateut se lasa greu cucerita. Frumoasa bruneta, in varsta de 20 de ani, adora ca barbatii sa fie sinceri si sa iubeasca cu adevarat. Despre prima amintire intima, vedeta marturiseste ca si-a inceput viata sexuala destul de tarziu, alaturi de barbatul pe care il iubea. "Nu am facut-o din curiozitate sau prostie", potrivit spuselor sale. "Apreciez sinceritatea care este destul de rar intalnita si nu imi place ca majoritatea incearca sa para ceea ce nu sunt. O alta chestie care nu imi place la barbati este ca atunci vor sa cuceareasca o femeie considera ca daca ofera lucruri materiale, au cucerit-o. In general, ei se comporta frumos la inceputul relatiei si mai tarziu se schimba, nu mai sunt ca la inceput", a declarat fiica lui Dorin Mateut, citata de Libertatea.


Pamela Anderson, goala, pentru a 13-a oara in Playboy!


Vedeta va poza iar pentru celebra revista si cu aceasta ocazie va fi singura persoana care va aparea pe coperta acesteia de 13 ori. Asa ceva nu s-a mai intamplat in cei 57 de ani de la aparitia Playboy, informeaza accesshollywood.com. Pam va poza pentru coperta numarului din ianuarie, intr-un pictorial nud de 8 pagini, unde vor fi prezentate fotografii inedite, ce nu au fost facute publice pana acum. De asemenea, ea va impartasi cu cititorii revistei un poem original pe care l-a scris, relateaza Click.


Sanziana Buruiana se tavaleste in zapada cu noul iubit


Sanziana Buruiana se simte de minune cu Bogdan Popescu, barbatul care a cucerit-o de curand intr-o benzinarie. Blonda cu bust impresionant a fost zilele trecute intr-o vacanta la munte alaturi de Bogdan si de cativa prieteni de-ai lor. Dupa ce au savurat un pahar de vin fiert, care a facut ca frigul patrunzator sa dispara pentru cateva momente, Sanziana si partenerul ei s-au "dezlantuit" in zapada. Cei doi s-au asezat in omat si au incercat sa faca "ingeri" prin miscari rapide, dar rezultatul nu fost unul prea spectaculos. Dupa cateva incercari esuate, ei au renuntat si au preferat sa faca lucruri mai constructive: s-au luat in brate, s-au sarutat si au stat sa fie fotografiati de amici, relateaza Cancan.


Dana Rogoz, la piscina, inconjurata de zapada


Dana Rogoz, actrita care o interpreteaza pe Andreea in serialul "Mostenirea" difuzat de ProTV, s-a intors de curand dintr-o super mini-vacanta in Austria. Dana a avut parte de patru zile pline, in care nu a stat nicio clipa, s-a dat cu placa si a colindat cat a putut de mult zonele minunate din Landul Salzburg. Vedeta ProTV este o mare iubitoare a sporturilor de iarna, asa ca aceasta vacanta a fost cum nu se poate mai potrivita. "Am stat 2 nopti in Saalbach si 2 nopti in Zell am See si m-am dat cu placa in ambele zone. Austria este indiscutabil cea mai buna alegere pentru schi si snowboard, iar in aceste doua zone ai zeci de variante de piste, pentru toate nivelurile. Eu sunt la un nivel mediu cu snowboard-ul, dar anul acesta am fost pentru prima data in Austria insotita de un instructor, pentru perfectionare si pentru a- mi arata cele mai bune traseeÃƒÅ , a povestit vedeta ProTV pentru Libertatea.



de C.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.