Ultima oră

Anahi, Pustoaicele au asteptat-o pe Anahi peste doua ore - VEZI VIDEO -

Sorin Tudose
16 dec 2010 1327 vizualizări
Cintareata Anahi originara din Mexic a sustinut ieri seara o sesiune de autografe la Promenada Mall. Desi sesiunea trebuia sa debuteze la ora 19.00 Anahi a venit abia la 21.35 intrirziind practic doar doua ore jumatate

Din cele aproximativ 200 de persoane ce o asteptau pe actrita ce s-a "remarcat" in telenovela "Rebelde" pina la momentul sosirii acesteia au mai ramas in jur de 100. Mexicana nu a parut sa fie deranjata de acest lucru mai ales ca de cum a intrat pe usa pustoaicele au inceput sa tipe frenetic. Chiar daca bazinul de simpatie al vedetei il constitue fetele cu virsta cuprinsa intre 12 si 17 ani in public au fost prezente si citeva fete sarite binisor de 20 de ani. Mai mult, prima persoana care a urcat pe scena pentru a se fotografia alaturi de idolul ei a fost un tinar. Ca tabloul sa fie complet acesta mergea in cirja avind un picior accidentat. Apoi a venit rindul altor fani ai cintaretei sa se urce pe scena incercind sa isi faca loc printre bratele protectoare ale oamenilor de ordine. Acestia nu s-au lasat mai prejos si ii impingeau care incotro pe toti cei care nu respectau "regulile". Cu nervii intinsi la maximum si rabdarea facuta praf, cei care au asteptat-o pe diva sau ales pina la urma atit cu o fotografie cit si cu un autograf pentru aducere aminte. Pina la urma aceasta este conditia unui fan, devotament fara margini. Organizatorii, se vede treaba ca s-au chinuit sa faca o actiune serioasa, dar vremea capriciosa combinata cu statutul de "vedeta planetara" al cintaretei au cam dat evenimentul peste cap. Desi este apreciata pentru cum joaca si cum cinta, Anahi nu a facut nici una nici alta, doar a zimbit frumos si a dat citeva autografe. C-asa-i in tenis! (Sorin TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 18 ore, 25 minute, 50 secunde
Ce prosti sunteti, dragi redactori :)) Prosti si ironici :) ratatilor!
, acum 739407 zile, 18 ore, 25 minute, 50 secunde
ASA SE MA \\\"ALBESC\\\" NISTE BANI. PENTRU VEDETE DE 2 LEI SE GASESC FONDURI...DAR PENTRU COPII TALENTATI NU..DOAR NISTE AMARATE DE PACHETE CU CROISSANTE EXPIRATE....HALAL PROMENADA MALL !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.