Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
14 dec 2010 483 vizualizări
Helios aduce prima camera video 3D pentru amatori

Focsanenii sint invitati miine la inaugurarea noului magazin Helios de pe Bdul. Unirii nr. 61, un showroom cu produse electronice si IT marca Panasonic. Veti descoperi produse diverse, de la camere foto la plasme, care pot aduce tehnologia 3D in fiecare casa. Organizatorii vor prezenta cu aceasta ocazie prima camera video 3D din lume pentru amatori si plasmele Panasonic cu sistem de conversie 2D in 3D, care pot transforma orice imagine intr-una tridimensionala. (M. B.)

Receptie finala la Caminul Virstnicilor


Noile corpuri ale Caminului Virstnicilor Focsani vor fi inaugurate miine, la ora 11.00. Acestea trebuiau sa fie inaugurate din noiembrie, dar din cauza intirzierilor la finisaje, acest lucru a fost aminat. Corpurile initiale pot gazdui 40 de persoane din municipiul Focsani, iar noile corpuri vor suplimenta capacitatea institutiei cu 20 de locuri. Mai exact, unul dintre cele doua corpuri va fi destinat pentru 20 de focsaneni, iar celalalt va fi folosit pentru mai multe activitati ce vor avea loc la camin. Noile locuri de cazare au fost repartizate de luna trecuta celor care au depus cerere si care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dar lista ramine inca deschisa. (S.T.)


Copiii cu diabet il asteapta pe Mos Craciun


"Serbarea pomului de Craciun" pentru copiii cu diabet a ajuns la cea de-a X-a editie. Vineri, copiii care sufera de diabet vor primi vizita lui Mos Craciun, care va veni cu tolba plina. Petrecerea va fi organizata de Centrul Judetean de Diabet din Spitalul Judetean, iar micutii vor primi in dar dulciuri fara zahar, jucarii, hainute, rechizite, carti. "Prin aceasta actiune dorim sa ii ajutam pe copiii aflati in suferinta", spune dr. Gheorghe Cocioaba, coordonatorul programului de diabet. "Serbarea pomului de Craciun" se va organiza in acest an tot la Clubul de copii "Tzontzo". Atmosfera va fi intretinuta de corul Bisericii "Sf. Pantelimon". In Vrancea sint 36 de copii care sufera de aceasta boala. Cel mai mic are doar un an si jumatate, iar cel mai mare are 14 ani. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.