Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
13 dec 2010 438 vizualizări
Corespondenta electronica intre furnizori si CAS

Furnizorii de servicii medicale in contract cu CAS Vrancea vor putea transmite si in format electronic documentele ce trebuie sa ajunga lunar la aceasta institutie. A fost emis in acest sens un ordin privind utilizarea mijloacelor electronice de transmitere la distanta in procesul decontarii serviciilor prestate de furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale. Astfel, furnizorii vor putea transmite documentele justificative privind raportarea activitatii realizate in vederea decontarii, formularele de raportare si fisierele de date necesare raportarii in sistemul informatic unic integrat. "Furnizorii vor avea o conexiune securizata printr-un certificat digital si nu vor mai fi nevoiti sa aduca raportarile, ci sa le transmita in sistemul electronic. Furnizorul care va fi conectat va avea mai multe facilitati precum verificarea prevalidarii serviciilor si a calitatii de asigurat, ceea ce reduce riscul de a acorda servicii care ulterior ar fi fost refuzate", spune Mihai Copaci, presedintele director general CAS. (R. M.)


Spalatorie la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Maicanesti


Alesii judeteni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Reabilitare si extindere spatiu spalatorie" apartinind Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Maicanesti. Valoarea investitiei este de 260.000 lei, iar durata de realizare a lucrarii de care vor beneficia 70 de copii este de opt luni. Lucrarile de constructii constau in reabilitarea structurii de rezistenta, recompartimentarea spatiilor, in vederea obtinerii avizului sanitar si adaptarea instalatiilor electrice si sanitare conform noilor compartimentari. "Mentionam ca reabilitarea spalatoriei nu face parte din lucrarile care se vor executa in cadrul proiectului «Consolidarea, modernizarea si dotarea cu echipamente didactice a Centrului Scolar Maicanesti», finantat prin Programul Operational Regional", se arata in referatul intocmit de Directia de Dezvoltare a Consiliului Judetean Vrancea. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.