Ultima oră

Marea Debarasare la cintar: cite rable au aruncat vrincenii

Sorin Tudose
8 dec 2010 608 vizualizări
Ultima campanie Marea Debarasare de anul acesta, desfasurata in Vrancea in perioada 3-4 decembrie, a strins 24.770 kg de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE).

In mediul rural au fost colectate 13.860 kg de aparatura electrica veche, iar in mediul urban 10.910 kg. Marasestiul este "campion" la predare de DEEE in ceea ce priveste orasele cu o cantitate de 5.400 kg. Adjudul se afla pe locul doi cu 3.170 kg predate, Odobestiul pe locul trei cu circa 2.000 kg, in timp ce Focsaniul a predat abia 400 kg de astfel de deseuri. Doar Panciu a predat mai putin decit Focsaniul la nivel de oras si anume 20 kg. In mediul rural, locul fruntas este ocupat de Valea Sarii, care a predat 2.575 kg, iar pe locul doi se afla Gugestiul cu 2.400 kg. In Vidra, agentii economici autorizati pentru colectare (Remat si CUP) au strins cele mai putine rable, doar 300 kg. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.