Ultima oră

Inspectorii ITM se pregatesc de concurs

Sorin Tudose
26 nov 2010 1523 vizualizări
Trei sefi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) vor trebui sa sustina la finele lui decembrie concurs pentru pastrarea functiilor pe care le detin acum

Mai exact, Victoria Diaconu - inspector sef al ITM, Eliza Botezatu - inspector sef adunct Relatii Munca si Sorin Gradeanu - inspector sef adjunct Sanatate si Securitate Munca, vor trebui sa sutina proba scrisa a concursului. Pe 28 decembrie candidatii vor trebuie sa sutina un interviu. "Pe 5 iulie am fost numita temporar in functia de conducere a institutiei cu precizarea ca in maximum jumatate de an va fi organizat concurs pentru ocuparea definitiva a functiei. Atit eu, cit si cei doi inspectori sefi adjuncti vom participa la concurs", a declarat Victoria Diaconu. Aceasta a mai precizat ca nu are cunostinte daca se va mai inscrie cineva la concurs, dar spune ca toti cei care indeplinesc criteriile necesare participarii sint liberi sa o faca. Studiile universitare cu licenta, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domenii fundamentale precum stiintele ingineresti, stiinte agricole si silvice reprezinta una dintre conditiile de participare la concurs. De asemenea se mai cere si vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice "" minimum trei ani. Concursul este organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Dintre cei trei candidatI, doar Eliza Botezatu nu a mai detinut anterior o functie in cadrul ITM. (S. TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 2 ore, 51 minute, 15 secunde
Am avut ieri o viziune in care se facea ca toate cele trei vor lua examenul in pofida tuturor greutatilor pe care le vor avea de infruntat.:-)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.