Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
26 nov 2010 718 vizualizări
Vinatori: Batausi la judecata

Cristinel Cernica, de 24 de ani din Milcovul si George Dumitru Sau, de 23 de ani din Petresti au fost trimisi in judecata dupa ce au batut un tinar dupa o altercatie la discoteca. Victima a avut nevoie de peste 55 de zile de ingrijiri medicale, ceea ce a dus si la incadrarea juridica a faptei celor doi in vatamare corporala. In noaptea de 3 - 4 iulie, tinerii s-au intilnit la discoteca la Vinatori, au baut si la plecare s-au luat la cearta. Victima a incasat un prim pumn in fata discotecii, dupa care s-a dus dupa agresorii sai. La iesirea din Petresti, Sau, care a crezut ca victima sa vrea sa se razbune, i-a mai aplicat un pumn in plina figura, care l-a lasat pe cel lovit intins la pamint, in stare de inconstienta. (G. S.)


Timboiesti: A baut la onomastica apoi s-a urcat la volan


Anton Buita, de 32 de ani din Timboiesti, va da explicatii judecatorilor pentru ca a condus cu o imbibatie alcoolica peste limita legala. Acesta a fost prins la volan pe 9 august, iar dupa recoltarea probelor biologice a reiesit o alcoolemie de 2,55 grame la mie. Barbatul a recunoscut fapta si le-a spus procurorilor ca a baut niste pahare de vin la onomastica unui nepot. (G. S.)


Sotii tilhari, suspectati de fapte similare


Sotii din Teleorman care au tilharit mai multi batrini din Vrancea au ajuns dupa gratii. Magistratii Tribunalului Vrancea au decis arestarea lor pentru 29 de zile. Paul Stefan, 52 ani, si Sabina Stefan, 50 de ani, sint acuzati ca mergeau prin satele vrincene si ofereau spre vinzare diferite produse. Reuseau sa intre in vorba cu localnicii si se "invitau" in curte. Dupa ce erau omeniti cu un pahar de vin, tilharii profitau de neatentia oamenilor si furau sume de bani. Pina acum, politistii au reusit sa probeze doua asemenea fapte. Sotii Stefan au furat aproape 3.400 de lei. Politistii ii banuiesc ca sint autorii unor fapte similare. "Persoanele care au fost pacalite de cei doi sint rugate sa se adreseze politiei. Banuim ca exista mai multe persoane batrine, care din cauza virstei au evitat sa depuna plingere", ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la politie. (D. C.)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 10 ore, 51 minute, 41 secunde
D-lor politisti, mai stati si prin prejma discotecilor, nu asteptati sa moara cineva si atunci sa veniti. Acesti tineri nu au mintea coapta si se incaera de la orice, cautati sa aplanati aceste citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.