Ultima oră

POLITICA:Elena Udrea: Eu vreau sa scapam Bucurestiul de Oprescu

Ziarul de Vrancea
21 nov 2010 399 vizualizări
Unitatea fortelor de dreapta e singura garantie ca Romania nu se intoarce la Iliescu

Elena Udrea isi propune ca scop in fruntea organizatiei PDL Bucuresti sa scape capitala de Sorin Oprescu, cel mai slab primar din ultimii 20 de ani. "Eu vreau sa scapam Bucurestiul de Sorin Oprescu, cel mai slab primar la capitalei din ultimii 20 de ani. Vreau sa scapam Romania de PSD, partidul caracatita", "cel mai mare obstacol in viitorul Romaniei", a spus Udrea.


Ea a afirmat ca PDL a gresit atunci cand a lasat Bucurestiul "pe mana unui doctor care nu nimereste niciodata diagnosticul" si care s-a remarcat doar prin "recorduri cu Mos Craciun, cel mai mare tort sau cel mai mare carnat".


Elena Udrea a sustinut ca Bucurestiul "mai traieste si azi din proiectele si munca primarilor Basescu si Videanu", iar PDL trebuie sa se intoarca "la modelul Traian Basescu", respectiv sa mearga "in strada" pentru a-si asculta pe oameni.


In discursul sustinut inainte de votul pentru presedintia filialei PDL Bucuresti, Elena Udrea, singurul candidat, a pledat pentru refacerea unitatii fortelor de dreapta, "singura garantie ca Romania nu se va intoarce la Ion Iliescu".


"Trebuie sa trecem peste orgolii politice si sa sustinem refacerea unitatii dreptei. (...) PSD castiga in forta cand dreapta e dezbinata", a explicat ministrul Dezvoltarii regionale.


In opinia sa, "PSD e cel mai mare obstacol in modernizarea tarii" iar "Ponta Victor e un soldat credincios care asculta poruncile stapanilor, Adrian Nastase si Ion Iliescu".


Elena Udrea a afirmat ca exista bani pentru metroul din Drumul Taberei, pentru constructii de gradinite, reabilitarea parcuri sau locuinte ieftine pentru tineri, iar cu aceste proiecte PDL poate recastiga increderea bucurestenilor.



de R.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.