Ultima oră

Comisarii OPC, pusi la dat cu bidineaua

Sorin Tudose
19 nov 2010 1178 vizualizări
Proaspat venita la sefia Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC), Mirela Bizna nu pierde vremea de pomana.

Aceasta a pus toti angajatii la treaba pentru a schimba infatisarea cladirii. Peretii au inceput sa fie dati cu var, mobilierul sa fie mutat, instalatia electrica defecta a fost reparata. "Am spus de la inceput ca vreau sa schimb imaginea institutiei. Multe dintre incaperi mi s-au parut a fi necuratate de mult timp, ca atare am trecut la fapte. Va fi de asemenea si o reorganizare a birourilor", a declarat Mirela Bizna, comisar sef al CJPC. Aceasta spune ca inainte de a veni ea toti cei 14 comisari stateau intr-o singura incapere, in sala de sedinte mai exact. "Fiecare comisar are speta sa de rezolvat si daca se intimpla sa vina mai multi consumatori nemultumiti in sala nu se mai intelege nimic daca toti vorbesc in acelasi timp. La fel este si atunci cind avem invitati din rindul agentilor economici", mai spune Mirela Bizna. Cind vor termina curatenia comisarii vor fi distribuiti cite 2-4 in incaperi diferite pentru a se putea discuta cu consumatorii intr-un mod adecvat pe cit posibil. Si ofiterul de serviciu care preia reclamatiile de la cetateni va avea un nou birou. Cheltuielile pentru curatenia din institutie este nesemnificativa, 100 de lei potrivit directorului si a fost strinsa de comisari. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.