Ultima oră

TOP STIRI LOCAL :Perchezitii in Focsani -cartierul Bahne in dosarul masinilor de lux furate

Ziarul de Vrancea
16 nov 2010 530 vizualizări
In aceasta dimineata, mai multe perchezitii au avut loc in cartierul Bahne din Focsani. La orele 6.00, mai multe dube de mascati au descins pe strazile Dr. Telemac si Pictor Grigorescu din cartierul Bahne din Focsani.

Doua locuinte, dar si mai multe autoturisme au fost perchezitionate. Politistii au ridicat mai multe bunuri care ar putea dovedi implicarea unor persoane din judet in traficul cu masini furate. Actiunea a fost organizata de politia romana si a vizat mai multe locatii din Bucuresti, dar si din judetele Vrancea, Vilcea, Calarasi, Bacau si Constanta. Au fost si perosane retinute in urma descinderilor. Se pare ca anchetatorii au vizat mai multi hoti de autoturisme de lux, care vindeau apoi masinile in strainatate. Conform informatiilor obtinute din cercul anchetatorilor, in urma descidnerilor din cele sapte orase au fost gasite noua dintre masinile furate. Aceleasi surse au confrimat6 ca anchetatorii iau in calcul si implicarea unor proprietari de masini de lux, care au "colaborat" cu hotii. Marea majoritate a masinilor furate erau asigurate, iar proprietarii si-au recuperat paguba. Vom reveni cu amanunte in editia print a Ziarului de Vrancea. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.