Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
16 nov 2010 581 vizualizări
170 km/h pe E 85, linga Urechesti

Un sofer din Focsani a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost depistat pe soseaua E 85 circulind cu nu mai putin de 170 de kilometri la ora. "Soferul a ramas fara permisul de conducere si a primit o amenda de 450 de lei. Este una dintre vitezele record din acest an, dar nu cea mai mare", ne-a spus comisarul sef Viorel Gheorghe, seful Politiei Rutiere. Tinarul care a pus la incercare radarul conducea un autoturism BMW. La finalul saptaminii trecute, politistii de la rutier au organizat mai multe actiuni, instalind radare in cascada pe drumul national. Numai putin de 46 de soferi au ramas astfel fara permise de conducere. Dintre acestia, 24 au incalcat regimul vitezei, iar 17 au facut depasiri riscante. Opt soferi au ramas pietoni dupa ce s-au urcat bauti la volan. (D. C.)


"Ignoranta afecteaza grav sanatatea"


Bolnavii au acum sansa sa afle mult mai usor ce drepturi au in calitate de asigurati la sanatate, daca nu le stiau deja. Colegiul Medicilor din Romania si Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania au lansat campania "Ignoranta afecteaza grav sanatatea", dupa ce un raport european realizat anul trecut a aratat ca pacientii romani sint printre cei mai putini informati din toata Europa. Proiectul a debutat cu lansarea brosurii "Drepturile pacientilor", care va putea fi gasita si in spitale, si a site-ului www.pacientii.ro. "Proiectul are drept scop cresterea informarii pacientilor in general si a pacientilor cronici in special cu privire la drepturile pe care le au atunci cind intra in contact cu sistemul sanitar", se arata in mesajul postat pe site-ul adresat bolnavilor. (R. M.)


Incendiu dupa incendiu in week-end


In week-end, pompierii au luptat cu flacarile pentru ca unii locuitori ai judetului sa aiba in continuare acoperis deasupra capului. Asa se face ca simbata, un apel primit prin intermediul numarului unic de urgente 112 anunta un incendiu in Reghiu. Focul a ars, la proprietatea lui Maricel D., etajul si acoperisul locuintei pe o suprafata de 150 mp, bunuri de uz casnic si hainele familiei. Incendiul s-a propagat si la locuinta lui Ion P., unde a ars etajul si acoperisul casei, dar si anexe gospodaresti. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un horn deteriorat. Pompierii au fost chemati si in satul Podul Lacului, din comuna Poiana Cristei, unde a ars un grajd si furajele depozitate in pod din cauza unui fumator neglijent. Servantii au intervenit si in cartierul Neicu din Panciu, unde a ars o parte dintr-o gospodarie din cauza unui foc neglijat. (R. M.)


A depasit un microbuz si a lovit un autobuz


Un sofer din Focsani a fost victima unui accident aseara, pe soseaua Focsani "" Odobesti. Politistii au stabilit ca Marcel Miron, aflat la volanul unui VW Passat, s-a angajat in depasirea unui microbuz si a lovit un autobuz care circula din sens opus. In urma accidentului, soferul masinii a fost ranit grav si transportat cu ambulanta la spital. Politistii rutieri au concluzionat ca accidentul s-a produs dupa ce conducatorul auto a efectuat prea in scurt depasirea. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.