Ultima oră

ESENTIAL:Premierul Emil Boc a inaugurat un nou tronson din Autostrada Transilvania:

Ziarul de Vrancea
13 nov 2010 400 vizualizări
Am facut in perioada de criza mai mult decat au facut altii in vremuri de crestere economica

Premierul Emil Boc a inaugurat, sambata, inca 10 kilometri ai Autostrazii Transilvania, intre Turda si Campia Turzii. "E o vorba la romani, ca toamna se numara bobocii. Toamna aceasta se numara kilometrii de autostrada", a spus premierul, adaugand ca in 2011 "lucrurile vor merge si mai departe, pentru ca vom folosi banii din fondurile europene". Ceremonia a avut loc la aproape un an dupa ce seful Guvernului a inaugurat primii 42 de kilometri ai Autostrazii Transilvania, pe tronsonul 2B Turda-Gilau, el parcurgand atunci traseul la volanul unei Dacii Logan.


Boc a spus ca, desi este an de criza, "am facut mai mult decat altii in vremuri de crestere economica". "S-au pierdut anii 2007-2008, cand nu s-a facut nimic cu fondurile de la UE", a afirmat premierul.


La inaugurarea de sambata a participat si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu. Acesta a spus ca "lucrarile vor fi facute pe masura ce sunt executate".



Autostrada Transilvania este proiectata pe o lungime totala de 415 kilometri.


Directorul de comunicare al constructorului american Bechtel, Bogdan Sgarcitu, a declarat recent pentru Mediafax ca tronsonul Turda-Campia Turzii poate fi deschis traficului rutier incepand cu luna noiembrie si ca lucrarile ar putea continua pe tronsonul 3C, in judetul Bihor: "Se va putea circula, astfel, de la Gilau la Campia Turzii pe tronsonul 2B, pe o distanta de 52 de kilometri. Bechtel ar putea continua, ulterior, lucrarile pe A3 in judetul Bihor, pe tronsonul 3C, intre Suplacu de Barcau si Bors".


Sgarcitu a precizat ca Bechtel mai are de primit din partea statului aproximativ 90 milioane euro pentru lucrarile realizate in anul 2010.



de A.N. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.