Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
13 nov 2010 693 vizualizări
Vinzator de ziare accidentat in Sud

O femeie care vindea ziare a fost accidentata de o masina. Politistii au stabilit ca Daniel R., 61 ani, din localitate in timp ce conducea un autobuz, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta si a acrosat-o pe Liliana S, de 42 ani, din localitate. Femeia era oprita la marginea trecerii de pietoni, pe axul drumului, oferind spre vinzare ziare. Victima a fost ranita usor. Un alt accident s-a produs la Bolotesti. Nicoleta C., 33 ani, din Odobesti, aflata la volanul unei masini nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stinga si a fost acrosata de un alt autoturism. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a unui pasager. (D. C.)


Garoafa: Proiectile gasite sub podul de cale ferata


Pirotehnistii s-au deplasat pe raza localitatii Garoafa dupa ce au fost anuntati ca sub podul de cale ferata s-au gasit munitii neexplodate. La fata locului s-au identificat doua proiectile explozive de calibrul 122 mm, care au fost scoase la lumina in timpul unor lucrari de excavatie. Munitia a fost transportata la depozitul special amenajat si urmeaza sa fie distrusa. (R. M.)


Focsani: Le-a cerut ajutorul pompierilor ca sa intre in casa


O femei din Focsani a apelat la ajutorul pompierilor pentru a intra in casa. Servantii au intervenit pentru a debloca usa de la intrarea in apartamentul numitei Vasilica D. situat la etajul IV al unui bloc de pe strada Aleea Echitatii. Cu o scara de fereastra si doua cordite de salvare, din dotarea autospecialei, s-a patruns in apartament prin geamul de la dormitor, usa apartamentului fiind deblocata din interior. (R. M.)


Trimisi in judecata pentru ca au baut la volan


Valeriu Sorin M., de 28 de ani din municipiu a fost trimis in judecata dupa ce, pe 4 iulie, a fost oprit de politistii de la Rutiera la Golesti, pe E85. Dupa recoltarea probelor biologice a rezultat o concentratie de 1,3 grame la mie. Paul A., de 19 ani din Odobesti a fost depistat de politistii din Odobesti pe 6 august in timp ce sofa cu o concentratie alcoolica de 2,60 grame la mie. Vasile P., de 45 de ani din Vinatori a refuzat sa i se recolteze probe biologice si a justificat ca ii este teama de seringa si de ac. Barbatul fusese oprit pe 9 august pe strada Magura din municipiu iar politistii au suspectat ca acesta bause. (G.S.)


Si-a batut tovarasul de pahar


Sorin Catalin D., de 23 de ani din Focsani va raspunde in fata judecatorilor dupa ce, pe 10 iulie, la orele 5 dimineata, a batut un tovaras de pahar cu care chefuise intr-un local. Dupa ce au consumat bauturi alcoolice, Sorin D. si-a lovit victima cu pumnii si picioarele, aceasta fiind internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani. Cel lovit a avut nevoie de 35-40 de zile de ingrijiri medicale. Sorin D. nu a recunoscut initial fapta dupa care le-a spus anchetatorilor ca victima sa l-ar fi jignit, lucru care l-a scos din sarite. Agresorul va fi judecat pentru comiterea infractiunii de lovire si alte violente. (G.S.)



Cercetat pentru tilharie, trimis in judecata


Vasile A., de 25 de ani din Viziru judetul Braila, a fost trimis in judecata dupa ce, pe 14 octombrie ,in fata Scolii Generale nr. 2, a smuls un telefon mobil, in valoare de 750 de lei din mina unui elev de 14 ani dupa care s-a facut nevazut. Tinarul a fost arestat cinci zile mai tirziu si a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.La audieri, braileanul nu a recunoscut comiterea faptei. Cumnata barbatului a platit tinarului agresat suma de 1000 de lei care sa acopere valoarea prejudiciului. (G.S.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.