Ultima oră

Criminalul de la Sihlea ramine in arest

Ziarul de Vrancea
9 nov 2010 599 vizualizări
Oprea Bleanda, barbatul acuzat ca si-a batut mama pina ce aceasta si-a dat duhul, va mai sta in arest cel putin pina pe 20 noiembrie, cind dosarul in care este judecat pentru omor calificat are un nou termen.

Cei doi martori audiati de instanta ieri nu au lamurit imprejurarile in care vietuiau cei doi si mai ales din cauza cui izbucneau scandalurile in casa. Cert este ca vecinii auzeau destul de des certuri. Barbatul a fost arestat in aprilie sub acuzatia ca si-a omorit mama in virsta de 63 de ani. (G. S.)


Adjud: Tigari confiscate


Angajatii postului de Politie T.F. Adjud l-au depistat pe Constantin B., 42 ani, din localitate, care transporta 212 pachete de tigari de diferite marci, in valoare de circa 2.120 lei, pentru care nu avea acte. Barbatul a declarat la Politie ca a cumparat tigarile din bazarul Suceava si intentiona sa le revinda la Adjud. Omul a fost amendat, iar tigarile au fost confiscate. (D. C.)


A murit la masa


Un barbat din comuna Tataranu a murit la masa. Duminica, agentii Postului de Politie Tataranu au fost sesizati despre faptul ca Iancu T, de 56 ani, din localitate, in timp ce se afla la locuinta unchiului sau, unde lua masa, a decedat. Cauza mortii va fi stabilita la necropsie. (D. C.)


Focsani: S-a intoxicat cu monoxid de carbon


Un focsanean de 22 de ani a ajuns la spital dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, simbata, intr-un apartament de pe B-dul Garii. Totul a pornit dupa ce o oala uitata pe aragaz a ars mocnit. Pompierii au actionat in week-end si pentru stingerea a patru incendii generate de focurile aprinse la intimplare pentru arderea gunoaielor strinse din gradini. Cel mai grav foc, care a afectat trei proprietati, a avut loc la Naruja. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.