Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
3 nov 2010 562 vizualizări
Gugesti: A murit cu antigel

Un barbat din Gugesti a murit dupa ce a baut antigel. Pe 29 octombrie, Ionel G., 49 ani, din Gugesti, a inghitit din greseala 350 mililitri de antigel si a ajuns la Spitalul Judetean. In ciuda eforturilor medicilor, barbatul a decedat dupa doua zile la sectia de terapie intensiva. (D. C.)


Jitia: Condamnat trimis dupa gratii


Politistii focsaneni l-au identificat pe Cristinel I., 24 ani, din Jitia, care poseda mandat de executare a pedepsei cu cinci ani inchisoare. Acesta a fost condamnat de Judecatoria Rimnicu Sarat pe 25 octombrie pentru comiterea mai multor infractiuni la regimul circulatiei. Tinarul a fost incarcerat la Penitenciarul Focsani. (D. C.)


Jaristea: A baut tinctura de galbenele de stres


O femeie de 49 ani din Jaristea a fost adusa de urgenta la Spitalul din Focsani dupa ce a inghitit tinctura de galbenele. Femeia a baut compozitia pentru ca era mult prea stresata. La unitate, pacientei i s-au facut spalaturi, a fost perfuzata si, dupa ce si-a revenit, a plecat acasa. La Spitalul din Focsani a ajuns si un barbat de 24 ani din Focsani care a baut circa 250 grame de clor. Dupa ce a fost repus pe picioare, tinarul a parasit spitalul. (R. M.)


Focsani: Tatic la judecata pentru pensia alimentara


Dupa ce a neglijat sa plateasca pensia alimentara pe care instanta a stabilit-o pentru cresterea fiicei sale, un focsanean de 34 de ani va da socoteala judecatorilor. Ionel C. a fost trimis in judecata pentru ca, din luna martie, acesta nu a platit, din reavointa, pensia alimentara de 250 lei. Chiar daca a justificat ca a fost somer si nu a avut banii necesari, procurorii spun ca tinarul este obligat la plata drepturilor aferente cresterii copilului sau. (G. S.)


Tulnici: A furat un mobil si 100 de lei


Viorel M., de 43 de ani din Tulnici, a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni sub aspectul savirsirii infractiunii de furt. Conform rechizitoriului, barbatul si-a insusit la data de 14 mai un telefon mobil si suma de 100 de lei dintr-o locuinta. La cercetarea penala, invinuitul si-a recunoscut faptele si a justificat ca bause prea mult. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.