Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
26 oct 2010 584 vizualizări
Dr. Catalin Graur a trecut de proba scrisa

Medicul stomatolog Catalin Graur a trecut de proba scrisa pe care a sustinut-o ieri la Agentia Nationala a Functionarilor Publici in cadrul concursul pentru ocuparea postului de director executiv a Directiei de Sanatate Publica (DSP). La aceasta proba au participat si dr. Marina Maiorov si ec. Iuliana Mircea, ce candideaza pentru posturile de directori adjuncti, rezultatele urmind sa fie evaluate. Acestia au fost singurii candidati pentru posturile de conducere din DSP. Miine, la ANFP se va sustine proba finala, interviul. (R. M.)


Carti de identitate in doar trei zile


Evidenta Populatiei poate elibera, in cazuri deosebite, in termen de trei zile carti de identitate. Vrincenii care au nevoie actul de identitate si nu pot astepta aproape doua saptamini, se pot adresa Serviciului pentru a intra in posesia acestui document daca au probleme medicale, urmeaza sa se deplaseze de urgenta in alta localitate sau in alt stat, daca urmeaza sa sustina un concurs de admitere sau daca doresc sa efectueze unele operatiuni bancare/notariale. Eliberarea documentului se poate solicita la expirarea valabilitatii actului de identitate ce urmeaza a fi preschimbat, modificarea numelui sau a prenumelului titularului, schimbarea domiciliului, deteriorarea acestuia, fotografia din cartea de identitate nu corespunde cu fizionomia titularului etc. Serviciul realizeaza preluari de imagini cu echipamentele foto digitale si primeste documente necesare eliberarii cartilor de identitate pentru persoanele netransportabile sau internate in spital, care locuiesc in localitati izolate sau la distante mari de serviciul public comunitar. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.