Ultima oră

Focsani: Pieton ranit usor

Ziarul de Vrancea
26 oct 2010 566 vizualizări
Mini Stiri

Un pieton din Focsani a fost ranit in urma unui accident rutier. Politistii au stabilit ca Ion B., 61 ani, din comuna Brosteni, in timp ce se afla la volanul unei Dacii, l-a accidentat pe Toma V., 69 ani, care s-a angajat in traversarea regulamentara a strazii. Victima a suferit rani usoare. Un alt accident s-a produs la Slobozia Bradului. O femeie de 37 de ani a cazut dintr-o caruta dupa ce caii s-au speriat. Carmen B. a fost ranita usor in urma impactului cu asfaltul. (D. C.)


Focsani: Hala in flacari


Un barbat din Focsani a apelat duminica la ajutorul pompierilor dupa ce hala pe care o detinea a luat foc. Servantii au mers pe strada Cetatea Craciuna, unde in urma incendiului au ars peretii unei hale pe o suprafata de 70 mp, aflata in curs de dezafectare. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de scintei mecanice provenite de la taierea cu flexul fara respectarea normelor de aparare impotriva incendiilor. Pompierii au mers vineri si la Dumbraveni unde au ars 150 baloti de lucerna depozitati in sura. Din primele verificari s-a constatat ca focul a fost provocat de fumatul in locuri nepermise. (R. M.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739416 zile, 4 ore, 38 minute, 55 secunde
Pai pietonul nu mai are pe unde sa treaca, pe trecere nu, pe trotuar sunt motociclistii, dar pe unde fratilor?, eu le-as suspenda carnetul definitiv la cei care consuma alcool la volan si celor care citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.