Ultima oră

SPORT:Vezi cati bani va castiga Gica Hagi la Galatasaray

Ziarul de Vrancea
22 oct 2010 545 vizualizări
Gica Hagi a semnat pe un an si jumatate cu Galatasaray, fostul international roman urmand sa debuteze impotriva marilor rivali de la Fenerbahce (duminica). Venit pe postul lasat vacant dupa despartirea de Frank Rijkaard, "Regele" va fi remunerat la jumatate fata de olandez, informeaza Sabah, citat de Mediafax. Astfel, Hagi va debuta cu un salariu de 1.25 de milioane de euro, pentru ca acesta sa urce pana la 1.75 milioane de euro.

In sezonul 2010-2011, Hagi va fi recompensat cu 1.25 de milioane de euro, acestia urmand sa fie platiti in trei transe (noiembrie 2010, februarie 2011 si mai 2011).


In sezonul 2011-2012, salariul lui Gica va fi de 1.75 de milioane de euro (va primi in august 2011, noiembrie 2011 si februarie 2012 cate 400.000 de euro, iar in mai 2012 va incasa 550.000 de euro).


Performanta va fi bine platita


Hagi va avea prime bune si pentru eventualele performante pe care le va reusi la echipa. Astfel, castigarea campionatului ii va aduce lui Gica un milion de euro, in timp un triumf in Cupa Turciei va fi recompensat cu 250.000 de euro.


La nivel european, calificarea in grupele Champions League ii va aduce lui Hagi o prima de 200.000 de euro. Fiecare tur trecut va fi premiat cu 200.000 de euro, finala ii va aduce romanului 400.000 de euro, in timp ce castigarea trofeului l-ar putea imbogati pe Gica Hagi cu un milion de euro.


Cu toate ca este vorba de multi bani in joc, Gica Hagi este un antrenor ieftin tinand cont de faptul ca salariul lui Frank Rijkaard era de 3.5 milioane de euro pe stagiune.


de A.I. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.